Oplev fantastiske Sydsverige – her er destinationerne og hotellerne, du skal besøge
Hjem EFTER ARBEJDE Oplev fantastiske Sydsverige – her er destinationerne og hotellerne, du skal besøge

Oplev fantastiske Sydsverige – her er destinationerne og hotellerne, du skal besøge

Af Redaktionen

Salte strande, storslået natur og et stort udbud af kultur, mad, shopping og forlystelser.

Helårsdestinationen Sydsverige har masser at tilbyde og spændende steder at besøge.

Her er nogle gode tips!

Alvesta
Alvesta er kendt som det sydlige Sveriges midtpunkt, og her er noget for enhver. Eventyr og udflugter i smukke landskaber, oplevelser i historiske miljøer, restauranter, der serverer mad af lokale råvarer, og meget mere. Her kan man også besøge gårdbutikker, der sælger produkter direkte fra frodige marker og miljøvenlige gårde.

Hotel: Best Western Rådmannen

Halmstad
Oplev det dejlige Halmstad på vestkysten. Her er alting tæt på, og kontrasterne er store med salte kyster, dybe skove, pulserende natteliv, hyggelige caféer og gode shoppingmuligheder. Der er utroligt meget at lave, og det er det perfekte rejsemål, uanset om man rejser med vennerne, familien eller partneren.

Hotel: Best Western Plus Grand Hotel
Hotel: Tylebäck Hotell, Sure Hotel Collection by Best Western

Oplev fantastiske Sydsverige – her er destinationerne og hotellerne, du skal besøge

Helårsdestinationen Sydsverige har masser at tilbyde og spændende steder at besøge. Her er nogle gode tips!

Helsingborg
Tag toget over sundet for at få en mad- og shoppingweekend! Helsingborg er en af Sveriges mest restauranttætte byer, og udvalget er varieret både med hensyn til mad og atmosfære. Fra hyggelige små spisesteder omkring Mariatorget til havnære restauranter med vidunderlig udsigt over sundet. Lokale råvarer, kreativitet, kvalitet og inspiration fra hele verden præger byens restauranter.

Hotel: The Vault Hotel, WorldHotels Crafted Collection
Hotel: V Hotel, BW Premier Collection
Hotel: Hotel Linnea, Sure Hotel Collection by Best Western

Hässleholm
Her blandes kultur med friluftsliv og aktiviteter, der trækker turister til hele året rundt. Ud over flere smukke vandreområder kan man cykle langs sydøstruten (Sydostleden), sejle og fiske i åer og søer, dyrke bouldering i et fantastisk stenlandskab på Kjugekull og meget andet. Hvis man vil have mere fart over feltet, er der også Hässleholms GP, som er Nordens største rally på asfalt.

Hotel: Statt Hässleholm, BW Signature Collection

Karlshamn
Karlshamn er en charmerende kystby med hyggelige brostensbelagte gader og kulturkvarterer, som ligger tæt på den smukke natur og skærgården. Her spiser man friskfanget fisk på en af byens mange restauranter, hopper på en båd for at opleve landets sydligste skærgård eller tager familien med til Kreativum Science Center – et fantastisk sted fyldt med spændende oplevelser.

Hotel: Best Western Hotell Karlshamn

Karlskrona
Med sine flotte kirker, store torve, paradegader og forsvarsværker tiltrækker verdensarvbyen Karlskrona mange nysgerrige turister. Her er et besøg på Marinmuseum med dets mange udstillinger, ubåde og minestrygere næsten et must. Karlskrona er let at udforske til fods. Fra bymidtens højeste punkt, Stortorget, hvor shoppinggaderne ligger, er der kun få minutters gang til molen.

Hotel: Hotell Aston, Sure Hotel Collection by Best Western

Kristianstad
I Kristianstad er der en række seværdigheder og udflugtsmål. Midt i byen ligger blandt andet naturbesøgscentret Naturum Vattenriket, som er bygget på pæle ude i vandet, helt i træ med usædvanlige vinkler og hjørner. Tager man lidt uden for byen til Åhus, kan man nyde den fyrre kilometer lange strand, eller hvorfor ikke besøge Absolut Home Experience for at opleve, hvordan det gik til, da et af verdens mest berømte spiritusmærker blev skabt.

Hotel: Best Western Hotel Anno 1937

Ljungby og Lagan
Omkring Ljungby og Lagan er vandet i centrum, og der er flere kanoruter og hundredvis af øer med plads til bådliv, paddling og sejlads. Her ligger søen Bolmen, som har en ø for alle årets 365 dage, og som byder på fiskeri og badning samt cykling og vandring på den 130 kilometer lange oplevelsesrige cykelrute Bolmen Rundt.

Hotel: Best Western Hotel Ljungby
Hotel: Sure Hotel Lagan by Best Western

Lund
Blandt hyggelige shoppinggader og trendy caféer er der meget at opleve i Lund. Smukke gamle universitetsbygninger, museer og hyggelige gamle brostensbelagte gader. Man kan tage på rundvisning i den tusind år gamle domkirke og derefter besøge den dejlige torvehal for at købe et stykke Skåne med hjem.

Hotel: Best Western Plus Hotell Nordic Lund
Hotel: Best Western Plus Hotel Planetstaden

Löddeköpinge
Löddeköpinge har en spændende historie, som man kan udforske ved at besøge det middelalderlige Borgeby Slot. Her kan man gå rundt i den smukke park, spise moderne svensk husmandskost og kigge i slottets butikker. Löddeköpinge kan også prale med at have en af Skånes flotteste vindmøller!

Hotel: Sure Hotel by Best Western Dahls

Malmö
Her er der oplevelser og underholdning for alle! Man kan slappe af i de frodige parker midt i byen eller følge med i storbyens puls. Hvis man er til mad, er Malmø det perfekte rejsemål og er blevet lidt af en foodie-destination. Her er der uendeligt mange gode spisesteder med alt lige fra et stort udvalg af vegansk mad til stjernespækkede Michelin-restauranter.

Hotel: Best Western Plus Hotel Noble House
Hotel: Best Western Hotel Royal
Hotel: Best Western Malmö Arena Hotel

Simrishamn
Simrishamn, Österlens største by, er en smuk gammel provinsby med lave huse i pastelfarver, som ligger i lange rækker langs de brostensbelagte gader. Österlen er blandt andet kendt for sine haver, hvor Mandelmanns Trädgårdar er de mest berømte. I Simrishamn produceres også vin, og interesserede kan besøge det topmoderne vinbrug Nordic Sea Winery.

Hotel: Hotel Svea, Sure Hotel Collection by Best Western

Trelleborg
Sveriges sydligste by, Trelleborg, lokker hvert år turister til med sine flotte seværdigheder, dejlige badesteder og sjove aktiviteter. Der er masser at lave med blandt andet fine museer, en spændende vikingeborg og en smuk bypark. Her må man ikke gå glip af en dagstur til fyret i Smygehuk, der står på Sveriges sydligste odde.

Hotel: Palm Tree Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western

Ängelholm
Et ophold i Ängelholm på halvøen Bjäre byder på fantastiske cykelruter, naturskønne vandreruter og nogle af de fineste strande i det nordvestlige Skåne. I nærområdet er der også omkring ti golfbaner i forskellige klasser og med forskellige banetyper, der passer til alle slags golfspillere. I Ängelholm kan man også benytte lejligheden til at besøge nogle af byens gallerier og keramikværksteder.

Hotel: Best Western Plus Hus 57
Hotel: Best Western Valhall Park Hotell

Hvis du ønsker information om vores hoteller i Sydsverige, kan du besøge: Region Sydsverige – Best Western Hotels and Resorts

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>