Strawberry har åbnet Finlands største hotel
Hjem LIVSSTIL Strawberry har åbnet Finlands største hotel

Strawberry har åbnet Finlands største hotel

Af Redaktionen

Med samlet 716 hotelværelser og to forskellige brands under samme tag er Clarion Hotel Helsinki Airport og Comfort Hotel Helsinki Airport Finlands største hotelkompleks.

I god tid til sommertrafikken blev hoteldørene til to hoteller i samme bygning åbnet.

Totalt er der 37.500 kvadratmeter med 716 hotelværelser, 21 mødelokaler og en 826 kvadratmeter stor konferencesal, som nu kan byde gæster velkommen i terminalen i Helsinki lufthavn.

Ved at kombinere to forskellige brands og koncepter under samme tag, vil Clarion Hotel Helsinki Airport og Comfort Hotel Helsinki Airport kunne tilbyde forskellige gæsteoplevelser til forskellige typer af gæster, rejser, konferencer, møder og events.

Strawberry har åbnet Finlands største hotel– Jeg er så glad for at kunne byde vores første gæster velkommen til dette store og flotte hotel. Dette styrker Clarion Hotels position som møde- og eventspecialister på det finske marked. Clarion Hotel Helsinki Airport vil løfte den finske hovedstad højere på den europæiske liste over konferencedestinationer og gøre Vantaa til et endnu mere attraktivt område for det finske marked, siger Tarja Jeskanen, direktør for Clarion Hotel Helsinki Airport.

Store Strawberry-planer

Hotellet har en tagterrasse og Finlands første udgave af restaurantkonceptet NÒR, et moderne brasserie baseret på nordiske traditioner med kontinental inspiration. Her kan man også nyde en cocktail, mens man ser ud over landingsbanen.

Derudover er der et veludstyret gym og en velværeafdeling med udendørs pool, dampbad og selvfølgelig en finsk sauna.

– Dette er et stort skridt for Strawberry i Finland. At få dette jumbohotel ind i porteføljen viser, at vores vækstambitioner i det finske markedet er seriøse. Vi har også for nylig underskrevet hotelaftaler i Turku og Hyvinkää, som viser, at vi også skal vokse uden for Helsinki. For at opnå disse mål, har vi brug for det solide fundament, vi nu har på plads med vores tolv hoteller i centrum af Helsinki og fire hoteller ved lufthavnen, siger Torgeir Silseth, administrerende direktør i Strawberry.

Hele porteføljen på plads

Med Quality Hotel Sveitsi, Clarion Collection Hotel Katajanokka og nu også Comfort Hotel, er alle forskellige kæder i Strawberry-porteføljen introduceret i Finland. Comfort Hotel tilbyder gæsterne det, de har brug for, og lader dem tilkøbe det, de ønsker derudover, på hoteller med super beliggenhed til en god pris.

Udover det nybyggede hotel, er man i slutfasen med en re-branding af GLO Hotel Airport inde i terminalen til Comfort Hotel Xpress Helsinki Airport Terminal.

– Det er en ære at få ansvaret for at lancere disse to brands på det finske marked. Vi ved allerede at både Comfort Hotel og Comfort Hotel Xpress er højt værdsat blandt gæster, som kun ønsker det nødvendige, præsenteret på en måde som tager hensyn til miljøet og pengepungen. Vi er det perfekte valg for dem, som prioriteret at sove længe, inden de skal rejse, dem som ankommer sent og har brug for en seng, eller vennegrupper og sportsgrupper på vores XXL-værelse til otte personer, siger Jenni Javanainen, som er direktør for begge Comfort Hotel.

Comfort Hotel Helsinki Airport og Clarion Hotel Helsinki Airport deler samme tag og vil samarbejde tæt. Tilsammen kan hotellerne huse over 1500 gæster. Sammen med Clarion Hotel Aviapolis og Comfort Hotel Xpress Helsinki Airport Terminal, vil den totale kapacitet gøre Vantaa og Aviapolis til Finlands bedste konference- og eventområde.

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>