Zoom lancerer ny app: Den hybride arbejdsplads bliver realistisk og livagtig med avatarer
Hjem DISTANCEARBEJDE Zoom lancerer ny app: Den hybride arbejdsplads bliver realistisk og livagtig med avatarer

Zoom lancerer ny app: Den hybride arbejdsplads bliver realistisk og livagtig med avatarer

Af Redaktionen

Nu bliver et nyt virkelighedsnært univers tilgængeligt for Zoom-brugere efter, at Zoom har udviklet en ny app designet til Apple Vision Pro.

Med lanceringen af den nye app udvisker Zoom grænserne mellem det fysiske og det online møde. Det skal øge samarbejdet og følelsen af at være inkluderet på den hybride arbejdsplads.

Zoom lancerer en ny app til Apple Vision Pro for at gøre den hybride arbejdsplads endnu mere virkelighedsnær og livagtig – præcis som hvis brugerne var fysisk til stede på kontoret. Det betyder, at Zoom-brugere fremover får helt nye måder at kommunikere og samarbejde med hinanden  på.

Zoom lancerer ny app: Den hybride arbejdsplads bliver realistisk og livagtig med avatarer”Zooms nye app til Apple Vision Pro hjælper med at forbedre arbejdsgange og gør det endnu lettere for brugerne at føle sig forbundet til sine kolleger uanset tid og sted. Med udvidelsen får brugerne fremover den ultimative mødeoplevelse, hvor Zooms intelligente alt-i-en-samarbejdsplatform gør det muligt at skabe meningsfulde forbindelser og øge samarbejdet på den hybride arbejdsplads,” siger Ole Mygind, salgschef for Zoom i Norden og Benelux.

Mød dine kolleger som livagtige avatarer på den hybride arbejdsplads

Zooms app til Apple Vision Pro vil give brugerne en naturlig mødeoplevelse med lyd og video i topkvalitet, hvor brugeren via AI kan få sin egen avatar, så de øvrige mødedeltagere kan se brugerens ansigtsmimik og bevægelser. På den måde kan Zoom-brugerne føle sig mere inkluderede ved at være i samme virtuelle rum som kollegernes avatarer uden behov for ekstra fysisk udstyr eller opsætning.

Den nye app gør derfor Zoom-platformen til et effektivt værktøj for virksomheder, hvor det fremover er endnu lettere for platformens brugere at starte, deltage i, samarbejde og planlægge møder.

Gør 3D-objekter levende i de rette omgivelser

Avatarfunktionen er tilgængelig fra start i appen, og Zoom forventer at udvide appen med nye funktioner i løbet af foråret. De nye funktioner er fx mulighed for at dele 3D-filer, hvor deling af 3D-objekter kan komme til live ved at vise objekterne i sammenhæng med udvalgte omgivelser. Eksempelvis kan en animator eller spildesigner vise den nyeste spilkarakter via Zooms 3D-deling, så karakteren gøres levende.

I løbet af foråret vil det også blive muligt at fjerne op til fem Zoom-mødedeltageres baggrunde og ”placere” mødedeltagerne i samme virtuelle rum, så brugerne kan føle sig mere forbundet. Derudover vil det under mødet være nemt at dele information og strømline kommunikation samt arbejdsgange via Zoom Team Chat, som er tæt integreret med Zoom Meetings.

I december 2023 lancerede Zoom en app til Apple TV, hvilket har styrket Zooms ambition om at skabe én samlet platform, der nu gør det muligt at kommunikere på tværs af Apples system, som indebærer iPhone, iPad, Mac og CarPlay.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>