Ford gør det endnu nemmere for virksomheder at køre elektrisk
Hjem LOGISTIK/ TRANSPORT Ford gør det endnu nemmere for virksomheder at køre elektrisk

Ford gør det endnu nemmere for virksomheder at køre elektrisk

Af Redaktionen

Med den elektriske E-Transit Custom er der endnu flere grunde til at køre elektrisk.

Fords nye varebil er spækket med fede features, der øger produktiviteten og hjælper virksomhederne med at optimere deres hverdag.

E-Transit Custom: Designet til at levere

Den elektriske E-Transit Custom er en del af Fords nyeste generation og mest omfattende Transit Custom-serie til dato. Transit Custom-serien er bl.a. fuldt integreret med Ford Pros digitale økosystem af blandt andet software og services, der hjælper virksomhederne med at optimere deres hverdag.

E-Transit Custom, den elektriske udgave af Europas bedst sælgende varebil i et ton-segmentet, henvender sig både til små og mellemstore virksomheder, der ønsker at øge produktiviteten.

– De små og mellemstore virksomheder er fundamentet i den europæiske økonomi og afgørende for vores samfund – og mange af disse er varebilskunder hos Ford. Vi har hjulpet vores varebilskunder i mere end et halvt århundrede og på baggrund af den erfaring, har vi udviklet vores varebiler, så de imødekommer vores kunders behov indenfor alverdens brancher og desuden øger produktiviteten i såvel små som store virksomheder, siger Hans Schep, general manager, Ford Pro.
E-Transit Custom har med sit 64 kW batteri en rækkevidde på op til 337 km og et serviceinterval på to år med ubegrænset kilometer. Varebilen har en nyttelast på op til 1.011 kg, mens den maksimale anhængervægt er på 2.300 kg.

Ford gør det endnu nemmere for virksomheder at køre elektriskE-Transit Custom er den første elektriske bil til at anvende en ny varmepumpeteknologi, hvor kabinen ved hjælp af kølemiddel dampindsprøjtningsteknologi enten opvarmes eller afkøles. Dette system er standard på alle varianter og leverer en forbedret energieffektivitet, der påvirker bilens rækkevidde mindst muligt.

Det er muligt at vælge mellem to motorydelser med henholdsvis 136 hk (100 kW) eller 218 hk (160 kW) med et drejningsmoment på 415 Nm.

I forhold til opladning vælger kunderne selv, hvordan de ønsker at oplade varebilen. Med en 125 kW DC-opladning, kan kunderne på 40 minutter lade fra 10-80 procent, mens man kan tilføje op til 82 km ved blot 10 minutters opladning. Ved en 11 kW opladning vil det tage knap syv timer at oplade varebilen5.

E-Transit Custom kommer med en række fede features og udstyrspakker, der alle gør hverdagen nemmere for Fords varebilskunder. For eksempel i form af ’Mobile Office Pack’, der med et nyt design af bilens rat i et snuptag forvandler det til et improviseret arbejdsbord.

E-Transit Custom er åben for bestilling med en forventet levering i sensommeren.

Læs mere om ’Mobile Office’ og andre fede features i den nye E-Transit Custom.

E-Tourneo Custom: Designet med rummelighed og komfort for øje

Den næste generation af Fords rummelige, luksuriøse og fleksible minibus er ligesom Transit Custom også lanceret i en ny og opdateret generation.

– Uanset om der er tale om en aktiv familietur i weekenden eller transfer til lufthavnen med stil, så er den nye Tourneo Custom et overbevisende valg med sine luksuriøse features og banebrydende design, der garanterer komfort for bilens passagerer, siger Hans Schep.

Den nye Tourneo Custom-generation tilbyder, uanset valg af drivlinje, fleksible bagsæder med et væld af mulige sammensætninger. Det giver med andre ord kunderne mulighed for at skabe siddepladser, der imødekommer netop deres behov.

Den nye generation af Tourneo Custom tilbyder desuden en række premium-funktioner – for eksempel elektriske skydedøre, fleksible bagsæder med mange konfigurationsmuligheder, panoramaglastag og B&O- lydsystem.

Komforten når blandt andet nye højder grundet modellens optimerede undervogn med uafhængigt baghjulsophæng, der er med til at øge stabiliteten og bilens kørekomfort.

E-Tourneo Custom har et 64 kW batteri, en 218 hk (160 kW) motor og en rækkevidde på op til 300 km2. Med en 125 kW DC-opladning kan kunderne på 40 minutter lade fra 10-80 procent, mens man kan tilføje op til 82 km ved blot 10 minutters opladning. Ved en 11 kW opladning vil det tage knap syv timer at oplade bilen.

E-Tourneo Custom har en maksimal anhængervægt på 2.000 kg, mens der i bilens kabine er god plads til opbevaring af bagage, sportsudstyr og hvad der ellers måtte være nødvendigt at have med på rejsen. Bilen er født med 8 siddepladser inklusive fører.

E-Tourneo Custom kan bestilles i starten af det nye år, mens de første biler forventes leveret i første halvdel af 2025.

Læs mere om de mange fede features i den nye E-Tourneo Custom.

Ford Pro hjælper kunderne med egen ladeløsning

Ford gør det endnu nemmere for små og mellemstore virksomheder at skifte til en elektrisk flåde med en skræddersyet ladeløsning fra Ford Pro. I stedet for selv at skulle stå for at finde den rette ladeløsning, kan Fords elektriske varebilskunder fremadrettet benytte sig af ’Home Pro Charging Solution’ fra Ford Pro.

Med Ford Pro bliver Fords varebilskunder i forvejen holdt i hånden i skiftet til elektriske varebiler, og med den nye ladeløsning gør dette sig nu også gældende i forhold til selve opladningen af bilerne. Her hjælper Ford Pro virksomhederne med alt fra en grundig introduktion til opladning til valg og installation af ladestanderen, der har fem års garanti. Den flådeansvarlige får desuden intelligent support til opladningen af varebilsflåden, så de små og mellemstore virksomheder med andre ord kan koncentrere sig om deres arbejde og overlade al praktik omkring opladning af deres elektriske varebiler til Ford Pro.

Ladeløsningen fra Ford Pro taler naturligvis sammen med alle Ford Pro services, der for eksempel er med til at sikre, at virksomhedens flådebiler oplades, når strømmen er billigst, og at den flådeansvarlige bliver informeret om eventuelle opdateringer af bilerne eller andet.

Ford Pro Home Charging Solution lanceres i første omgang i Storbritannien og siden hen i andre europæiske lande.

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>