Wingmen Solutions lander rekordstort overskud i 2023
Hjem VIRKSOMHED Wingmen Solutions lander rekordstort overskud i 2023

Wingmen Solutions lander rekordstort overskud i 2023

Af Redaktionen

2023 bød endnu engang på vækst for Wingmen Solutions ApS, der gik ud af året med et overskud på mere end 44 millioner kroner før skat.

Det er en vækst på 43 % i forhold til året før. Væksten skyldes en række nye kunder og projekter understøttet af en øget digitalisering og automatisering af forretningen.

Wingmen Solutions ApS offentliggør i dag sit årsregnskab for 2023. Årsregnskabet viser et overskud på 44.413.941 kroner før skat, hvilket udgør en vækst på mere end 43 % sammenlignet med 2022.

Wingmen Solutions lander rekordstort overskud i 2023

Peter Rafn, CEO i Wingmen

”2023 har været et helt fantastisk år med en vækst og et resultat, der både ligger markant over markedsudviklingen og samtidig overgår vores egne forventninger. Wingmen har udvidet sin forretning med en række nye kunder og fortsat det tætte samarbejde med eksisterende kunder. Dertil kommer, at den traditionelle projekt- og konsulentforretning er udvidet med nye aftaler på managed services, hvor Wingmen går ind og tager et yderligere ansvar for kundens infrastruktur,” siger Peter Rafn, CEO i Wingmen, som samtidig roser medarbejderne for en formidabel indsats:

”Wingmen har nogle af branchens allerdygtigste medarbejdere, og det er i høj grad deres fortjeneste, at vi kan præsentere et rekordresultat. Vi har en meget stærk virksomhedskultur, som driver vores vækst frem mod en ambition om at være second to none på vores område.”

Samtidig med væksten har Wingmen formået at digitalisere og automatisere sin forretning. Det har skabt en solid platform, der understøtter fortsat vækst i de kommende år.

”Virksomheden er blevet mere moden og skalerbar takket være digitalisering og automatisering af alle processer. Denne interne modenhed og skalerbarhed har resulteret i et overskud både fagligt og økonomisk, hvilket vores kunder har mærket, da vores medarbejdere har kunne rette al deres energi ud mod rådgivning og servicering af kunderne,” siger Peter Rafn.

I 2023 investerede Wingmen yderligere i managed services og blev den tredjestørste Cisco-partner i Danmark. Derudover modtog Wingmen flere prestigefyldte Cisco-priser, herunder den særlige europæiske pris “Software Partner of the Year” samt priserne “Security Partner of the Year” og “Public Partner of the Year” i Danmark.

Wingmen forventer også at vokse mere end markedet i 2024 ved fortsat at øge sin markedsandel på den danske Cisco-forretning og udvide forretningen på managed services. Wingmen er en del af Springboard Network, og dette samarbejde vil fortsat have stort fokus i 2024 med formålet at kombinere viden, ekspertise og kvalitet for i højere grad at kunne servicere europæiske og internationale kunder.

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>