Er din virksomhed forsikringspligtig?
Hjem SIKKERHED Er din virksomhed forsikringspligtig?

Er din virksomhed forsikringspligtig?

Af Redaktionen

Kravene skærpes for virksomheder, der ønsker at tegne cyberforsikring.

Er din virksomhed forsikringspligtig?

Et nyt værktøj til risikovurdering er med til at kortlægge forholdene og præsentere det rigtige grundlag for forsikringsselskabet.

Arctic Wolf, førende inden for operationel cybersikkerhed, udgiver et nyt risikovurderingsværktøj, der skal støtte virksomheder og organisationer i deres arbejde med at styrke deres cyberresiliens og udvikle et grundlag for cyberforsikring. Med Arctic Wolf Cyber Resilience Assessment– værktøjet kan du effektivt kortlægge dit beredskab og se, hvordan din egen organisation reagerer på fælles standarder og rammer for risikostyring.

Ifølge analysevirksomheden IDC betyder det voksende trusselsbillede, at næsten halvdelen af alle virksomheder i dag står over for kravet om at foretage en formel risikovurdering som forudsætning for at tegne cyberforsikring. At gennemføre en kvantitativ kortlægning af it-relaterede risici efter standardiserede kriterier bliver derfor en presserende udfordring for ledelsen, når forsikringsselskaber og andre interessenter kræver en objektiv vurdering af virksomhedens risici.

Cyber Resilience Assessment er en del af Arctic Wolf Security Journey – et nyt skræddersyet program af værktøjer og revisioner, der hjælper virksomheder med bedre at vurdere og reducere deres risikoeksponering.

Med det nye værktøj kan virksomheden også skabe en bedre forståelse af, hvordan løbende virksomhedsledelse forholder sig til andre cyberrisici, overvåge, hvordan it-beredskab udvikler sig over tid, og dele resultaterne af sådanne vurderinger med ikke-tekniske interessenter. Det gælder blandt andet forsikringsselskaber, der tilbyder cyberforsikring, der kan modtage skræddersyede resultater fra Arctic Wolf Insurability Rating. Beredskabsvurderingen sker med et pointsystem, der hjælper virksomheden til mere effektivt at evaluere sine sikkerhedsrutiner og forudsætninger for at sikre sig, med et gennemskueligt syn på huller og forbedringsområder.

– At overføre en del af forretningsrisikoen til cyberforsikring er en nødvendig del af kampen for at få sat en stopper for cyberrisici. Uanset om det er for en virksomhed, der netop har besluttet at anskaffe sig cyberforsikring, eller står over for en årlig fornyelse af sin forsikring, er det vigtigt at evaluere og kommunikere sit beredskab på en overbevisende måde, siger Scott Holewinski, direktør for Security Journey hos Arctic Wolf.

Eksempler på funktioner i Cyber Resilience Assessment:

  • Arctic Wolf Insurability Rating : Evalueringen af cyberresiliens inkluderer blandt andet en måling til støtte for forsikringsmulighed. Kunden kan bruge dette som dokumentation i forbindelse med fornyelse af forsikringer og i kontakt med forsikringsmæglere.
  • Dynamisk risikorangering og prioritering: Forskellige risikoområder gennemgås og rangeres med henblik på prioritering, hvilket muliggør bedre ressourceallokering og budgetbeslutninger.

Cyber Resilience Assessment er umiddelbart tilgængelig for alle Arctic Wolf-kunder via en kundeportal.

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>