LG på IFA 2024: Et smartere hjem
Hjem NYE PRODUKTER LG på IFA 2024: Et smartere hjem

LG på IFA 2024: Et smartere hjem

Af Redaktionen

LG Electronics (LG) inviterer til efterårets store europæiske forbrugerelektronikbegivenhed, IFA 2024, med nyheder til hjemmet, såsom nye vaskemaskiner, støvsugere og varmepumper i THERMA V-serien.

I fokus står det opkoblede smarte hjem, hvor LG’s ThinQ-økosystem også får en ny smart hub, ThinQ ON AI.

Den smarte hjemme-hub ThinQ ON AI

I jagten på et “Zero Labor Home” har LG udviklet en ny ThinQ-hub til det smarte hjem ved navn ThinQ ON AI, med målet om at gøre styring og automatisering af opkoblede enheder enklere og mere menneskelig end nogensinde før. Den nye hub tillader stemmestyring, oprettelse af rutiner og overvåger selvstændigt de tusindvis af Matter- og Homey-enheder, som understøttes.

LG ThinQ ON følger et stilrent og enkelt design, hvor produktet kommer i farverne grå og hvid for bedst muligt at smelte ind i moderne hjem.

Energieffektive hvidevarer

LG på IFA 2024: Et smartere hjemMed EU’s mål om at blive CO2-neutralt i 2050 for øje lægger LG stor vægt på energieffektive hvidevarer under IFA. Til køkkenet præsenteres køle-/fryseskabe, som ud over at være maksimalt effektive også er mere støjsvage end nogensinde før, med et lydniveau på kun 29 dB. Nye side-by-side-modeller med Craft Ice-systemet, som producerer store, klare isbolde perfekte til cocktails, vises også frem.

Andre nyheder til køkkenet inkluderer en ny InstaView-ovn, der forbedrer madlavningen med AI og har i alt 80 automatiske tilberedningstilstande samt Gourmet AI. Sidstnævnte registrerer med ovnens indbyggede kamera, hvilken type mad der tilberedes, og vælger derefter den rette tilstand og tilberedningstid – alt imens brugeren kan holde øje med maden uden fysisk at være ved ovnen.

Nye vaskemaskiner og tørretumblere: AI Direct Drive 2.0 og kæledyrsprogram

På IFA i Berlin præsenteres også nye vaskemaskiner, hvor den største nyhed i den nye serie er en maskine med en kapacitet på op til 16 kilo. Ud over de smarte Direct Drive-motorer er de nye modeller også udstyret med nye programmer specielt tilpasset til at fjerne kæledyrslugt, under navnet Pet Care. Derudover tilføjes et nyt Microplastic Care-program, som reducerer udledningen af mikroplast, samt systemet ezDispense, der automatisk doserer vaskemiddel.

Kendt fra tidligere er teknologierne Artificial Intelligence Direct Drive (AI DD) 2.0 og 6Motion, som arbejder sammen for at tilpasse hver vaskecyklus efter den aktuelle mængde tøj. Dette reducerer slid på tøjet, mens Direct Drive-teknologien integrerer motoren direkte i tromlen i stedet for at drive den med en rem – hvilket sikrer en lang levetid for selve maskinen.

CordZero All-in-One Tower Combi: Skaftstøvsuger og robotstøvsuger i samme dockingstation

Under IFA præsenterer LG en løsning, der gør den daglige rengøring lettere end nogensinde før, i form af CordZero All-in-One Tower Combi. Som navnet antyder, kombinerer den de nødvendige redskaber til daglig rengøring i én enhed, nemlig skaftstøvsugeren CordZero A9X og robotstøvsugeren CordZero R5.

Begge enheder passer nemt ind i tårnet, som også fungerer som en dockingstation til tømning, opladning og rengøring af moppen på CordZero R5. Desuden tømmes støvbeholderen på skaftstøvsugeren CordZero A9X automatisk af docken. Ud over at oplade begge enheder fungerer tårnet også som en diskret og centraliseret opbevaringsplads til hjemmets måske vigtigste rengøringsredskaber.

LG THERMA V: Varmepumper til nordisk klima med R290-kølemiddel

Den velkendte svenske varmepumpeserie THERMA V får sin officielle europæiske debut i Berlin. Enhederne blev allerede vinteren 2023/24 testet med succes i Luleå for at sikre, at de er klar til at håndtere udfordringerne i det nordiske klima.

THERMA V-serien bruger udelukkende kølemidlet R290 (propan), har energiklasse A+++ og tilbyder effektiv opvarmning ved udetemperaturer ned til -28 °C. Enhederne fås i varianter på 12, 14 og 16 kW og sælges i en monoblok-formfaktor, hvilket gør installationen nem i skandinaviske villaer.

IFA 2024 finder sted fra den 6. til 10. september, hvor LG’s nyheder kan opleves i virksomhedens stand i Messe Berlins Hal 18.

 

Om LG Electronics

LG Electronics Inc. (LG), med over 70.000 ansatte på 140 lokationer verden over og en global omsætning på 65 milliarder dollars i 2021, er en globalt førende teknologisk innovatør inden for forbrugerelektronik og hvidevarer. Virksomheden består af fem forretningsenheder – Home Appliance & Air Solutions, Home Entertainment, Vehicle Components og B2B – og er en af verdens førende producenter af forbrugerelektronik, hvidevarer, mobiltelefoner samt løsninger til opvarmning og køling. LG stræber konstant efter at udvikle bæredygtige produkter, der gør livet lettere for forbrugere verden over. Som et bevis på dette modtog LG guldstatus i EcoVadis’ bæredygtighedsanalyse i 2023. For mere information og nyheder om LG Electronics, besøg www.LGnewsroom.com

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>