Acronis opruster og udvider sikkerheden med ny XDR-løsning
Hjem SIKKERHED Acronis opruster og udvider sikkerheden med ny XDR-løsning

Acronis opruster og udvider sikkerheden med ny XDR-løsning

Af Redaktionen

Acronis, en global leder inden for cybersikkerhed og databeskyttelse, introducerer den nyeste tilføjelse til virksomhedens portefølje over sikkerhedsløsninger: Acronis XDR.

Acronis XDR er nem at implementere, administrere og vedligeholde og er en naturlig opgradering af det nuværende EDR-tilbud (endpoint detection and response).

Den nye XDR-løsning leverer komplet integreret og yderst effektiv cybersikkerhed med databeskyttelse, endpoint management samt automatiseret gendannelse, der er specielt udviklet til at imødese MSP’ers eftespørgsler og behov.

Cyberangreb er blevet mere og mere sofistikerede, fordi cyberkriminelle anvender kunstig intelligens, og angrebsfladerne er blevet større, hvilket gør virksomheder mere sårbare over for databrud og malware. For at beskytte deres kunder har MSP’er, der tilbyder sikkerhedstjenester, ofte kun begrænsede udvalg af komplekse værktøjer med utilstrækkelig og ufuldstændig beskyttelse, som både er dyre og tidskrævende at implementere og vedligeholde. Acronis XDR er en direkte reaktion på disse udfordringer, da den nye løsning giver en komplet beskyttelse uden høje omkostninger eller unødvendig kompleksitet.

“Acronis har leveret en overbevisende platform til beskyttelse af endpoint i det meste af et år. De har udvidet deres XDR stack mapping alerts til MITRE ATTACK og tilbyder cloud correlation detections. Det er vigtigt, at deres platform understøtter multitenancy, og at dashboardet giver intuitive visualiseringer,” siger Chris Kissel, Research Vice-President hos IDC.

Acronis XDR’s vigtigste funktioner og fordele omfatter:

  • Integration på tværs af cybersikkerhed, databeskyttelse og endpoint-styring. Produktet er designet til at beskytte sårbare angrebsflader, hvilket giver uovertruffen forretningskontinuitet.
  • Høj effektivitet med mulighed for nemt at lancere, administrere, skalere og levere sikkerhedstjenester. Den omfatter også AI-baseret hændelsesanalyse og respons med et enkelt klik for hurtig undersøgelse og respons.
  • Skabt til MSP’er med en enkelt agent og konsol til alle tjenester og en tilpasselig platform til at integrere yderligere værktøjer i en samlet teknologistak.

»Det er afgørende, at MSP’er leverer pålidelig cybersikkerhed til kunder med forskellige it-miljøer og begrænsede budgetter. Acronis XDR gør det muligt for MSP’er at tilbyde førsteklasses sikkerhed uden kompleksiteten og de markante omkostninger ved traditionelle ikke-integrerede værktøjer. Dette opnås blandt andet med AI-assisterede funktioner i Acronis-løsningen, der hjælper MSP’er med at levere den størst mulige cybersikkerhed – selv hvis en MSP kun har begrænset ekspertise inden for cybersikkerhed,” siger Gaidar Magdanurov, Præsident hos Acronis.

Tidligere på året præsenterede virksomheden Acronis MDR, der er en simpel, effektiv og avanceret endpoint-sikkerhedstjeneste skabt til MSP’er med indbygget data-beskyttelse, så der leveres enestående forretningsrobusthed.

Acronis MDR, der er baseret på Novacoast, anvendes sammen med Acronis EDR-løsningen, der fokuserer på endpoint protection platform (EPP) for at give passiv endpoint-beskyttelse. Tilføjelsen af Acronis MDR forstærker MSP’ens sikkerhedskapaciteter uden behov for store sikkerhedsressourcer eller ekstra investeringer.

Acronis opruster og udvider sikkerheden med ny XDR-løsningIntroduktionen af Acronis MDR og XDR kommer i kølvandet på en række sikkerhedsrelaterede tilbud og løsninger fra Acronis, der bygger videre på virksomhedens EDR-tilbud, der blev præsenteret i maj 2023. Acronis’ sikkerhedsløsninger udnytter AI-baserede innovationer og integrationer, der reducerer kompleksiteten og giver komplet sikkerhed på den nemmeste og mest effektive måde. Med en omfattende sikkerhedsportefølje fra Acronis kan MSP’er nu tilbyde komplet cybersikkerhed til deres kunder og skalere deres drift for at være nødsaget til at udvide deres forretning.

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>