Daan Tech lancerer nye farve-fronter til den charmerende ”Bob”-miniopvasker
Hjem NYE PRODUKTER Daan Tech lancerer nye farve-fronter til den charmerende ”Bob”-miniopvasker

Daan Tech lancerer nye farve-fronter til den charmerende ”Bob”-miniopvasker

Af Redaktionen

Den franske miljøorienterede producent af den reparationsvenlige Bob-opvasker lancerer nu en ny kollektion af metalliske farvemuligheder til døren på den lille ”Bob”-opvasker, herunder farven Chrome Green.

 Køkkenredskaber handler ikke kun om funktionalitet, men også om form og design. Derfor lancerer franske Daan Tech nu en ny kollektion af dørelementer til sin populære serie af den ikoniske miniopvasker, Bob med to nye farver, Shiny Lilac og Chrome Green.

Bob’ens frontpanel kan let udskiftes, både i forbindelse med reparation, men også for at ændre udtryk, hvis man eksempelvis får nyt køkken eller ny farve på væggene.

De to nye farver er blot de seneste i Daan Tech’s kollektion af metalfarver, hvoraf farver som guld, sølv og kobber blev lanceret sidste sommer.

Daan Tech lancerer nye farve-fronter til den charmerende ”Bob”-miniopvaskerShiny Lilac – elegant og chic

Den nye Shiny Lilac udstråler elegance og eksklusivitet og er et modigt bud på, hvordan du giver et køkken et strejf af farve væk fra det ordinære. Den er subtil, men alligevel opmærksomhedssøgende.

Chrome Green – magisk naturlig

Chrome Green hjælper med at omdanne dit køkken til en rolig, grøn oase, som en døsig lørdag formiddag med en kop kaffe i hånden.

Chrome Green byder naturen ind i dit hjem, og skaber et roligt og cool udtryk.

Reparationsvenlig, ”Made in France” og klimabevidst

Daan Tech’s ”Bob” er designet og produceret til at have så lang en levetid som muligt for at mindske dens klimaaftryk. Af samme grund er flere af Bob opvaskerens primære elementer lavet i genanvendt plast, vigtige kernefunktioner kan udskiftes og repareres af brugeren selv og den har et lavt energi- og vandniveau. Samtidig er den produceret på Daan Techs fabrik i Frankrig, hvilket betyder, at dens CO2-aftryk er langt lavere end konkurrenterne grundet den korte transporttid.

Bob er perfekt til det lille hjem, sommerhuset, studielejligheden eller campingvognen. Særligt er den god at have med på farten, da den er lille og ikke kræver en fast vandkilde, men kan påfyldes med en kande vand fra en luge i toppen.

De nye farver til Daan Techs Bob kan købes via Daan Tech’s hjemmeside.  

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>