Azets Group udnævner Melanie Richards CBE som bestyrelsesformand
Hjem FINANSIEL Azets Group udnævner Melanie Richards CBE som bestyrelsesformand

Azets Group udnævner Melanie Richards CBE som bestyrelsesformand

Af Redaktionen

I dag annoncerer Azets, den nordeuropæiske koncern, der ligger i top 10 inden for rådgivning, compliance og outsourcing, udnævnelsen af Melanie Richards CBE som ny formand for bestyrelsen.

Melanie vil arbejde sammen med Group Chief Executive Officer Chris Horne og det øverste ledelsesteam om at levere virksomhedens næste vækstfase.

Melanie bidrager med stor ekspertise inden for generel virksomhedsledelse, bestyrelsesarbejde og rådgivning og har over 40 års erfaring med corporate finance og kapitalmarkeder. Melanie har tidligere været næstformand for KPMG UK med fokus på en bred vifte af emner inden for miljø, socialt ansvar og corporate governance (ESG), herunder risiko og omdømme, kultur samt mangfoldighed og inklusion.

Melanie er bestyrelsesmedlem i Morgan Stanley International og HKA, medlem af bestyrelsen i Royal National Theatre og Invictus Games Foundation og formand for The Eve Appeal. Hun sidder i den britiske regerings Skills and Curriculum Unit Leadership Advisory Board og er rådgivende partner i Manchester Square Partners.

Azets blev grundlagt i 2017 af Hg, en førende investor i europæiske og transatlantiske software- og servicevirksomheder. Koncernen er vokset betydeligt og er blevet en af de største teknologibaserede udbydere af regnskabs-, skatte-, løn-, revisions- og rådgivningstjenester til ambitiøse mellemstore, ejerledede og familieejede virksomheder samt iværksættervirksomheder globalt.

I juni 2023 sluttede kapitalfonden PAI Partners sig som medkontrollerende investor til Hg i ejerkredsen, og koncernen annoncerede ambitiøse planer om at fortsætte sin vækststrategi.

Azets Group udnævner Melanie Richards CBE som bestyrelsesformand

FORMANDSKAB: Azets Group har udnævnt Melanie Richards CBE som ny bestyrelsesformand.++

Chris Horne, Group Chief Executive Officer hos Azets, udtaler: “Vi er glade for at kunne meddele, at Melanie er blevet udnævnt til bestyrelsesformand for Azets Group. Melanies erfaring som formand, bestyrelsesmedlem og topleder i virksomheder med vækstambitioner vil bidrage til at realisere vores femårige Pathway-strategi.

“Melanie kommer til Azets på et vigtigt tidspunkt i vores udvikling, hvor vi fortsat fokuserer på at investere i vores kolleger og støtte vores kunders skiftende behov på hvert enkelt af de markeder, vi betjener.

“Melanie er en indflydelsesrig leder inden for mangfoldighed og inklusion og ESG, og jeg ved, at vores værdier er tæt forbundne både driftsmæssigt og på disse vigtige områder. På vegne af bestyrelsen og alle i Azets Group byder vi Melanie velkommen og ser frem til at opnå store ting sammen.”

Melanie blev tildelt en CBE i 2019 for sit bidrag til erhvervslivet og til mangfoldigheds- og inklusionsdagsordenen. Hun er medstifter af 30% Club Steering Committee, sidder i styregruppen for FTSE Women Leaders Review og vandt prisen Outstanding Contribution to Social Mobility Award i 2018. Melanie er æresmedlem af ICAEW og har fået tildelt en æresdoktorgrad i økonomi og administration fra Oxford Brookes University.

Melanie Richards CBE, bestyrelsesformand for Azets Group, kommenterer:”Jeg er glad for at blive en del af en succesfuld og hastigt voksende virksomhed, nu hvor vi går ind i den næste vækstfase. Jeg ser meget frem til at arbejde sammen med Chris og ledergruppen om at nå vores ambitioner. Azets er en formålsdrevet virksomhed, og jeg er begejstret over muligheden for at etablere koncernens position som førende i markedet og en stærk platform for fremtidig vækst.”

Melanie afløser Gordon Hurst, der træder tilbage som formand for Azets i december 2023 efter tre succesfulde år i koncernen.

Chris Horne tilføjer:”Jeg vil gerne takke Gordon for hans enestående lederskab siden 2020. Gordon hjalp med at lede Azets gennem en transformationsfase, hvor vi byggede fundamentet for langsigtet succes på et tidspunkt, hvor vi alle stod over for betydelige udfordringer i forbindelse med den globale pandemi. Vi ønsker Gordon alt godt i hans fremtidige virke.”

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>