BigCommerce afslører kæmpe produktlancering
Hjem VIRKSOMHED BigCommerce afslører kæmpe produktlancering

BigCommerce afslører kæmpe produktlancering

Af Redaktionen

Over 100 nye funktioner og integrationer skal styrke brands og forhandleres vækst. 

BigCommerce, en førende åben SaaS e-handelsplatform for hurtigt voksende og etablerede B2C- og B2B-brands, meddeler i dag over 100 væsentlige opdateringer, nye funktioner og integrationer som en del af deres nye store produktlancering ved navn “Next Big Thing”.

“Innovation starter med kunden og forståelsen for deres mål, så vi kunne ikke være mere begejstrede for at introducere disse store platforms-fremskridt, der hjælper brands og forhandlere med at nå flere kunder, forbedre konvertering og sænke deres omkostninger,” siger Troy Cox, chief product officer hos BigCommerce.

BigCommerce afslører kæmpe produktlancering

Troy Cox, chief product officer hos BigCommerce.

Opdateringerne omfatter bl.a. lanceringen af Catalyst. Catalyst er en teknologi, som er skræddersyet til specifikke behov hos mellemstore og store virksomheder inden for både B2C og B2B. Teknologien er udviklet med det formål at støtte BigCommerces kunder, udviklere og bureau-partnere i hurtigt og nemt at opbygge onlinebutikker ved at anvende en komponerbar arkitektur. Et kerneelement i Catalyst er sidebygningsværktøjet Makeswift, som BigCommerce købte i fjerde kvartal af 2023.

Et andet vigtigt element i “The Next Big Thing” er integration af BigAI, der udnytter AI til at forbedre shoppingoplevelser, øge konverteringer og produktivitet ved hjælp af AI-drevne produktbeskrivelser og analyser.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>