VeeamON 2024 viser fremtiden for intelligent databeskyttelse og genoprettelse fra ransomware
Hjem SIKKERHED VeeamON 2024 viser fremtiden for intelligent databeskyttelse og genoprettelse fra ransomware

VeeamON 2024 viser fremtiden for intelligent databeskyttelse og genoprettelse fra ransomware

Af Redaktionen

Registreringen er nu åben for årets mest spændende begivenhed inden for databeskyttelse, intelligens og cybersikkerhed. Thought leaders og brancheeksperter vil dele deres innovative idéer for de kommende år.

Veeam Software, der er ledende på markedet inden for databeskyttelse og genoprettelse fra ransomware, annoncerer i dag sin årlige store begivenhed for kunder og partnere, VeeamON, der finder sted d. 3.-5. juni 2024 i Florida og online.

Her på sit tiende år kombinerer VeeamON den nyeste innovation fra Veeam med praktisk læring og muligheden for at forbinde med verdens førende fællesskab af dataeksperter, IT-ledere og sikkerhedsspecialister.

Hovedtalerne i år inkluderer Veeams CEO Anand Eswaran, Chief Product Officer Anton Gostev, Vice President of Enterprise Strategy og fungerende CTO Dave Russell samt Vice President of Product Strategy Rick Vanover sammen med en række kunder, partnere og eksperter. Begivenheden vil byde på mere end 40 breakout-sessioner, der adresserer alt fra ransomware-trusler til datafrihed, en Solutions Expo, LabWarz og eksklusive onsite Super Sessions.

VeeamON 2024 viser fremtiden for intelligent databeskyttelse og genoprettelse fra ransomware

Anand Eswaran

“VeeamON er hvor databeskyttelses- og sikkerhedsfællesskabet er sammen om at lære, udveksle idéer og skabe forbindelser. Vi vil udforske konvergensen af databeskyttelse, cybersikkerhed og kunstig intelligens for at skabe en mere sikker og modstandsdygtig verden,” siger Rick Jackson, Chief Marketing Officer hos Veeam.

Under arrangementet vil Veeam dykke dybere ned i hovedpointerne fra sin strategiske forskning om ransomware og tilbyde et omfattende blik på, hvem der er mest udsatte for angreb, hvor ofte cyberangeb sker, og hvordan Veeam hjælper med at beskytte 450.000 kunder – herunder fx Siemens – mod stigende cybertrusler.

Veeam vil også give eksklusiv indsigt i sine seneste produktinnovationer og virksomhedsnyheder, inklusiv Veeam Data Cloud.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>