BigCommerce køber Makeswift og integrerer det i storefront-teknologi
Hjem TEKNIK BigCommerce køber Makeswift og integrerer det i storefront-teknologi

BigCommerce køber Makeswift og integrerer det i storefront-teknologi

Af Redaktionen

I slutningen af 2023 opkøbte BigCommerce sidebygningsværktøjet Makeswift, som nu bliver en central del af BigCommerce’s storefront-teknologi Catalyst.

BigCommerce , en førende åben SaaS e-handelsplatform for hurtigt voksende og etablerede B2C- og B2B-brands, opkøbte for nyligt sidebygningsværktøjet Makeswift.

Opkøbet integreres nu gennem BigCommerce’s lancering af storefront-teknologien Catalyst, som skal sikre enklere og hurtigere udvikling af online virksomheder.

Catalyst er en teknologi, som er skræddersyet til specifikke behov hos mellemstore og store virksomheder inden for både B2C og B2B. Teknologien er udviklet med det formål at støtte BigCommerces kunder, udviklere og bureau-partnere i hurtigt og nemt at opbygge onlinebutikker ved at anvende en komponerbar arkitektur.

BigCommerce køber Makeswift og integrerer det i storefront-teknologi“Denne nye referencearkitektur er en komponerbar startpakke, der gør det muligt for kunder at lancere onlinebutikker hurtigere og mere succesfuldt. Vores partnere får nu en forenklet adgang til at tilbyde deres kunder en omfattende e-handelsløsning, der nemt låser op for alle fordelene ved komponerbar teknologi på BigCommerce-platformen,” siger Brent Bellm, CEO hos BigCommerce.

Et kerneelement i Catalyst er det komponerbare sidebygningsværktøj Makeswift, som BigCommerce købte i fjerde kvartal af 2023.

Makeswift forenkler den visuelle administration af forsider og indholdssider, herunder indholdskilder fra DXP- og CMS-leverandører som Amplience, Contentful, Contentstack, Strapi og WordPress.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>