Devoteam etablerer AI-forretningsenhed: Innovative Tech
Hjem AI Devoteam etablerer AI-forretningsenhed: Innovative Tech

Devoteam etablerer AI-forretningsenhed: Innovative Tech

Af Redaktionen

Teknologi- og IT-konsulenthuset Devoteam opretter ny og anderledes forretningsenhed, Innovative Tech, der skal arbejde med strategisk innovation og udvikle pilotprojekter for virksomhedens kunder med afsæt i de nyeste og mest lovende teknologier – herunder især generativ AI.

I spidsen for enheden står Managing Director Rasmus Winther Mølbjerg, der er tiltrådt 1. februar 2024 og kommer fra en tilsvarende stilling i Deloitte, hvorfra en gruppe medarbejdere følger med ham over i Devoteam.

 Med oprettelsen af den nye forretningsenhed, Innovative Tech, ønsker Devoteam at øge fokus på innovativ udvikling og nytænkning, der skal munde ud i banebrydende pilotprojekter fra kundernes perspektiver. Forretningsenheden, der tæller innovationsevangelister, forskere og undervisere inden for bl.a. technology scouting og AI, får ikke et klassisk kundeansvar, men skal i stedet fokusere på at bryde grænser, udfordre konventioner, fostre nytænkning og udvikle teknologivisioner for Devoteams kunder.

Casper Rygaard, der er landechef og CEO for Devoteam Danmark, understreger den strategiske betydning af den nye enhed: “Etableringen af Innovative Tech sker som led i Devoteams vedvarende indsats for at styrke vores tilstedeværelse hos kunderne på tværs af brancher. Vi ønsker, i endnu højere grad, at inspirere topledelsen i dansk erhvervsliv og den offentlige sektor ved at sætte teknologisk innovation øverst på dagsordenen. Der er tale om branchespecifikke topledelsesagendaer, der tager udgangspunkt i den enkelte kundes forretning, hvor vi ønsker at bidrage til deres strategiske udvikling og accelerere deres forretning. Derfor er det også særdeles glædeligt, at vi har kunnet tiltrække en række eksperter på internationalt niveau.”

Innovative Tech starter den 1. februar og tæller i første omgang fem nye medarbejdere, under ledelse af Managing Director Rasmus Winther Mølbjerg, der kommer fra en tilsvarende stilling i Deloitte. Forventningen er, at enheden vil vokse over de kommende måneder, hvor flere innovationsfolk og teknologiske frontløbere vil blive rekrutteret.

Afsæt i kunstig intelligens og GenAI

Devoteam etablerer AI-forretningsenhed: Innovative Tech

Casper Rygaard

Fokus bliver på banebrydende teknologier, der har bevist deres værd. De teknologiområder, som Innovative Tech hovedsageligt vil fokusere på, bliver derfor inden for generativ AI, hvor der fortsat er mangel på brugbare og konkrete use cases.

Den danske forretningsenhed kommer til at samarbejde med Devoteam-enheder i andre lande – blandt andet den portugisiske data- og AI-virksomhed, Singularity Digital Enterprise, der blev opkøbt i oktober 2023 og tæller 60 dataeksperter.

“Særligt inden for generativ AI har hele verden, herunder Danmark, oplevet en utrolig hype inden for det seneste års tid. Med Innovative Tech ønsker vi blandt andet at tage hypen ud af generativ AI og skabe reel værdi via pilotprojekter og use cases for særligt de største virksomheder i landet,” siger Rasmus Winther Mølbjerg og fortsætter: ”Det gør vi ved at nedbryde grænser og provokere vores hjerner til at tænke i andre og nye formater, hvilket jeg glæder mig til at sætte i spil under ny ledelse i Devoteam, der netop favner både rådgivning og implementering med stærke, globale teknologipartnere.”

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>