TDC Erhverv vil sætte nye cyberstandarder: Introducerer branchens mest komplette sikkerhedsportefølje til virksomheder
Hjem SIKKERHED TDC Erhverv vil sætte nye cyberstandarder: Introducerer branchens mest komplette sikkerhedsportefølje til virksomheder

TDC Erhverv vil sætte nye cyberstandarder: Introducerer branchens mest komplette sikkerhedsportefølje til virksomheder

Af Redaktionen

Cybertruslen mod danske virksomheder stiger og stiger.

For at holde hackerne på afstand er der behov for investering i integrerede og mere omfattende sikkerhedsløsninger.

Derfor udvider TDC Erhverv nu deres cybersikkerhedsforretning og lancerer TDC Erhverv Security Suite, for at kunne tilbyde den mest komplette beskyttelse til virksomheder, der dækker alt fra internetforbindelsen til brugerne i applikationerne.

TDC Erhverv vil sætte nye cyberstandarder: Introducerer branchens mest komplette sikkerhedsportefølje til virksomheder

Claus Westergaard Kraft, Head of Solutions hos TDC Erhverv

TDC Erhverv kan nu tilbyde danske virksomheder den mest komplette cyberbeskyttelse i markedet. TDC Erhverv Security Suite omfatter en udvidelse af sikkerhedsporteføljen med nye cloud-fokuserede sikkerhedsteknologier fra Microsoft og Cisco.

Med udvidelsen og TDC Erhvervs unikke indsigt i det danske trusselsbillede, kan de som sikkerhedsoperatør nu levere end-to-end sikkerhed gennem en tech-agnostisk tilgang. Dette giver danske virksomheder et robust forsvar mod digitale onlinetrusler og sikrer informationssikkerhed, medarbejdernes privatliv og korrekt identitetsstyring.

”Vi har ansvaret for den digitale trafik for over halvdelen af danske virksomheder, hvilket giver os unikke indsigter, der er afgørende for at kunne udvikle de bedste sikkerhedsløsninger til hele Danmark. Ved at integrere Microsoft og Cisco løsninger i vores portefølje, kan vi nu også tilbyde cloud-baseret sikkerhed, hvilket er et vigtigt skridt mod et 360 graders perspektiv på cybersikkerhed. Det er helt unikt i markedet at kunne tilbyde en så omfattende sikkerhedspakke” siger Claus Westergaard Kraft, Head of Solutions hos TDC Erhverv.

Fremover kombineres Microsofts avancerede og brancheførende sikkerhedsteknologier, såsom den cloudbaserede Sentinel løsning, med Ciscos pålidelige netværkssikkerhedsinfrastruktur samt TDC Erhvervs operationelle erfaring og nationale indsigt om trusselslandskabet. Med det styrkes deres løfte om at beskytte virksomheders data og forretning mod de seneste cyberangreb.

 Alle behov dækket ét sted

Med en omfattende og integreret 360 graders sikkerhedsdækning, behøver virksomheder kun at samarbejde med TDC Erhverv for at dække alle deres cybersikkerhedsbehov, hvilket forenkler processer, forbedrer samarbejde og sikrer compliance.

“Med TDC Erhverv Security Suite behøver virksomheder kun én samarbejdspartner for at dække alle deres cybersikkerhedsbehov. Som førende inden for digital trafik i Danmark, har vi et stort ansvar for at beskytte mod cybertrusler og dele indsigt. Og vores rolle som telco-virksomhed er at sikre ansvarlig digitalisering gennem effektiv anvendelse af data på tværs af applikationer og infrastrukturer” siger Claus Westergaard Kraft.

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>