Bliv klogere på, hvilke boligrenoveringer du kan få støtte til netop nu
Hjem ENERGI Bliv klogere på, hvilke boligrenoveringer du kan få støtte til netop nu

Bliv klogere på, hvilke boligrenoveringer du kan få støtte til netop nu

Af Redaktionen

Går du med tanker om at få nye vinduer i dit hus, efterisolere loftet eller andre energivenlige renoveringer?

Tirsdag den 30. april er der information og gode råd til, hvordan du blandt andet kan søge tilskud til dit projekt, når Sønderborg Kommune og ProjectZero inviterer til fyraftensmøde.

Millioner af kroner øremærket energirenoveringer ligger og venter på ansøgere i den energirenoveringspulje, som Energistyrelsen åbnede tidligere på måneden. Puljen kan søges af husejere, der har en bolig med energimærke E, F eller G.

Du kan blive klogere på, om du kan søge puljen, og hvordan du i så fald gør, når Sønderborg Kommune og ProjectZero inviterer til fyraftensmøde tirsdag den 30. april klokken 16.30 til 18 i den store sal i Multikulturhuset på Nørre Havnegade i Sønderborg.

Bliv klogere på, hvilke boligrenoveringer du kan få støtte til netop nu

Line Nørmark Jakobsen

Line Nørmark Jakobsen fra SparEnergi kommer forbi og fortæller om, de energirenoveringer, der er aktuelle for henholdsvis parcelhuse, landejendomme og murermestervillaer.

Hun vil også fortælle om kriterierne for at søge puljen. I forbindelse med et renoveringsprojekt kan der være hensyn som for eksempel en kommunal byggetilladelse, du skal være opmærksom på. Det vil Paul Neuper Kjeldal fra kommunens afdeling for Byg og Bolig orientere om.

Når oplæggene er færdige, kan deltagerne få en individuel snak med blandt andre Botjek om energimærkning, nogle af byens pengeinstitutter, SparEnergi, ProjectZero eller kommunen, der alle vil være til stede med information og gode råd.

Det er nødvendigt at melde sig til, da der er et begrænset antal pladser. Du kan læse mere om arrangementet og melde dig til på ProjectZeros hjemmeside https://projectzero.dk/energirenoveringspuljen-2024/

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>