DHL i Danmark anerkendt som en af landets bedste arbejdspladser
Hjem VIRKSOMHED DHL i Danmark anerkendt som en af landets bedste arbejdspladser

DHL i Danmark anerkendt som en af landets bedste arbejdspladser

Af Redaktionen

Kurervirksomheden DHL er endnu en gang blevet kåret af Great Place to Work som en af Danmarks bedste arbejdspladser.

I konkurrence med landets førende virksomheder har DHL sikret sig en imponerende andenplads i kategorien for virksomheder med over 500 ansatte og er det bedst placerede logistikfirma.

“Vi er utroligt stolte og beærede over endnu engang at blive anerkendt som en af Danmarks bedste arbejdspladser. Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv. Deres passion og engagement er hjørnestenen i vores succes, og det er deres bidrag, der driver vores virksomhed fremad,” siger Heidi Hersom, HR-direktør i DHL Express H&G.

Great Place to Work har analyseret arbejdspladser i mere end 30 år og grundlaget for deres anerkendelserne er baseret på indsigter fra omfattende medarbejderundersøgelser. Disse undersøgelser vurderer anonymt arbejdsgivere på nøgleområder såsom tillid, stolthed, fællesskab, meningsfulde værdier og effektiv ledelse. Hvert år deler op mod 12 millioner medarbejdere deres erfaringer fra omkring 10.000 forskellige virksomheder og organisationer.

Medarbejdere, der har det godt og føler sig trygge og inkluderet, skaber mere innovation og vækst i virksomhederne og effekten af deres arbejde kan derfor måles direkte på top- og bundlinje i form af mere effektive medarbejdere og færre sygedage.

DHL i Danmark anerkendt som en af landets bedste arbejdspladser

Det var glade medarbejdere fra DHL, der ved en prisuddeling modtog Great Place to Works anerkendelse for at være en af de bedste arbejdspladser i Danmark

“I DHL tror vi på, at en glad og motiveret medarbejder er en produktiv medarbejder, og derfor er deres trivsel vores højeste prioritet. Denne anerkendelse er ikke kun en fejring af vores nuværende succes, men også en påmindelse om vores forpligtelse til fortsat at stræbe efter det bedste for vores medarbejdere. Vi vil fortsætte med at arbejde hårdt for at sikre, at vores arbejdsplads forbliver et sted, hvor alle føler sig værdsat, respekteret og motiveret,” siger Heidi Hersom.

Både i Danmark og internationalt ligger DHL i den absolutte top i forhold til at blive set som en af de absolut mest attraktive og bedste arbejdspladser.

Og de gør da også alt for, at enhver medarbejder skal føle sig godt tilpas.

”Vi er alle forskellige og heldigvis for det. Det gør vi meget for at omfavne i DHL ved at give plads og inkludere enhver uanset vedkommende køn, religiøse eller kulturelle baggrund. Vi er fælles om at løse en opgave for vores kunder, og det binder os sammen. Udover at det giver en spændende arbejdsplads, betyder vores forskellighed også, at vi er bedre til at innovere og skabe værdi, netop fordi vi ikke tænker ens,” siger Heidi Hersom.

Great Place to Work uddelte årets priser ved en storslået ceremoni torsdag aften d. 18. april 2024.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>