Det sista paret öronsnäckor du någonsin kommer att behöva – möt Fairphones premium Fairbuds
Hjem NYE PRODUKTER Det sista paret öronsnäckor du någonsin kommer att behöva – Fairphones nye Fairbuds

Det sista paret öronsnäckor du någonsin kommer att behöva – Fairphones nye Fairbuds

Af Redaktionen

Premium lyd som er designet til at holde. Fairphones nye Fairbuds kommer med avanceret noice cancellation-funktion, udskiftelige batterier og er kompatible med både Android og iOS.

Fairphone, den banebrydende hollandske smartphoneproducent, lancerer deres næste generation af trådløse, in-ear høretelefoner, Fairbuds.

Med kvalitetslyd, brugervenlighed og lang holdbarhed er ’The Fairbuds’ et unikt produkt på et marked, hvor de fleste earbuds sjældent har en lang levetid. På bedste Fairphone-vis har Fairbuds hele syv dele, som let kan skiftes ud, og hvis man mister én earbud, så kan man let bestille én ny. Batteriet kan udskiftes i både høretelefonerne, men også i opladningshylsteret, for udskiftelige batterier er vigtigt for at skabe langtidslevende høretelefoner, da netop dårlig batterilevetid er en af de helt store årsager til, at ellers funktionelle høretelefoner smides ud.

Fairphone tilbyder en brancheførende udvidet 3-års garanti på Fairbuds, hvilket giver dig mulighed for at beholde dine høretelefoner endnu længere og derved mindske det overordnede klimaaftryk. Hovedårsagen til høretelefoners CO2 udledning findes i produktionsprocessen, og ved at beholde Fairbuds længere, kan man foretage et bæredygtigt valg, som gør en forskel.

Fairbuds kommer tunede med højkvalitets, titanium-belagte 11mm drivere. Høretelefonerne kommer med avanceret active noise-canceling (ANC) med vindstøjsreduktion, som giver klar lyd både inden- og udendørs. Seks mikrofoner og feature multipoint Bluetooth connectivity gør det muligt at tilknytte to enheder på samme tid, og med op til 26 timers playback (med opladningshylsteret), og en IP54 sweat and weather resistance, er de designet til et liv på farten. Det er muligt at personalisere lyden med eight-band equalizer på Fairbuds’ app, som kommer både til Android og Apple enheder og sikrer, at de nye earbuds er tilgængelige for alle.

Det sista paret öronsnäckor du någonsin kommer att behöva – möt Fairphones premium Fairbuds”Med lanceringen af ’ Fairbuds’ går vi igen foran for industrien. Vi kombinerer høj kvalitet med lang levetid, og bringer bæredygtighed til audiosegmentet. De Fairbuds, som vi lancerer her i dag, er skabt til at holde og er lavet med 70 procent fair og genanvendte materialer. Derudover giver vi en unik udvidet 3-års garanti for at forlænge brugen af høretelefonerne så længe som overhovedet mulig. Med vores nye Fairbuds ønsker vi at udvide Fairphones brugerbase. Med Fairbuds XL app downloads kunne vi se at 70 procent af Fairbuds XL brugere var helt nye Fairphone kunder!”, siger Reinier Henrikds, CEO hos Fairphone.

100 procent genanvendte sjældne grundstoffer
Som en B-Corp certificeret, socioøkonomisk virksomhed forsætter Fairphone med at være bannerførere at elektronikindustrien anvender metoder med omtanke for mennesker og vores planet. Det sker via krav om fair materialer, bedre leveløn og fair arbejdsrammer for fabriksarbejdere.

Helt unikt har Fairphone givet Fairbuds samlebåndsarbejdere en bonus per par Fairbuds for at mindske gabet mellem den lokale minimumsløn og en reel leveløn. Fairphone arbejder tæt sammen med leverandørerne for at forberede arbejdertilfredshed og samtidig reducere miljøaftrykket. Virksomheden har integreret Fairtrade guld i Fairbuds forsyningskæde, og al sølv og kobolt, som udvindes, kompenserer Fairphone for ved sikre bedre arbejdsforhold for minearbejderne.

Fairphone Fairbuds (både hørertelefonerne og opladningshylsteret) er lavet med 70 procent genanvendte og fair materialer – hvilket gør dem enestående indenfor industrien. Plastikken, som bruges både i Fairbuds høretelefonerne og i opladningshylsteret, er genanvendt, og Fairphone bruger 100 procent genanvendte og sjældne grundstoffer i deres produktion og reducerer derved deres drivhusgasudledning.

Kompenserer for udledninger

For hvert par solgte Fairbuds, kompenserer virksomheden for den resterende drivhusgasudledning (GHG) ved at støtte kulstofreducerende projekter, som er certificerede ifølge Gold Standard.

Fairphones støtte til projekterne måles ud fra den kulstofudledning, der skabes gennem et par Fairbuds levetid. Alt det, sammen med det faktum at Fairbuds er modulære og bygget til at holde længere end gennemsnitlige høretelefoner gør dem mere klimabevidste. For hvert sæt produceret Fairbuds bliver en tilsvarende mængde elektronikaffald genanvendt for at opnå elektronikaffaldsneutralitet.

‘The Fairbuds’ er tilgængelige den 9. april 2024 på Fairphones egen hjemmeside og hos udvalgte partnere i Europa med en salgspris på €149.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>