Electrolux lancerer SenseBoil & Fry induktionskogeplade
Hjem NYE PRODUKTER Electrolux lancerer SenseBoil & Fry induktionskogeplade

Electrolux lancerer SenseBoil & Fry induktionskogeplade

Af Redaktionen

Slut med mad, der koger over eller brænder på: Intelligent kogeplade med koge- og stegesensor

Hver tredje dansker bruger dagligt mindre end 15 minutter på at lave aftensmad.

Med begrænset tid i køkkenet kan høje temperaturer og distraktion hurtigt føre til mad, der koger over eller brænder på.

Derfor har Electrolux nu udviklet SenseBoil & Fry – en intelligent induktionskogeplade med indbygget koge- og stegesensor, der forhindrer, at mad koger over eller får ujævn temperatur. Kogepladen skal give forbrugerne øget fleksibilitet og overskud, når de går i køkkenet.

 Danskere nedprioriterer i høj grad tiden, de bruger på madlavning, i en travl hverdag.  Den begrænsede tid i køkkenet resulterer ofte i hastværk og distraktion, hvilket øger risikoen for, at mad koger over eller får ujævn temperatur. Ikke nok med, at det kan føre til madspild – så fører det også til mere rengøring og kan potentielt skade kogepladen.

For at imødegå udfordringen har Electrolux nu udviklet Electrolux SenseBoil & Fry – en helt ny og innovativ induktionskogeplade, som er udstyret med intelligente tilberedningssensorer, der automatiske tilpasser kogezonernes temperatur til de ingredienser, som tilberedes.

”Mange fejl i køkkenet opstår på grund af tidspres og uvidenhed. Takket være den automatiserede kogefunktion, kan man nu indstille temperaturen til maksimum med det samme, uden frygt for at maden pludselig koger over, mens stegefunktionen sikrer en stabil temperatur. Dette skal give forbrugerne øget fleksibilitet og overskud, når de går i køkkenet,” fortæller René Meng, Training Manager hos Electrolux.

 Kogeplade med koge- og stegesensor

Electrolux SenseBoil & Fry er det seneste skud på stammen blandt Electrolux’ populære Sense-serie af intelligente induktionskogeplader. Stegesensoren, SenseFry, tilpasser varmen efter de ingredienser, der steges, hvilket sikrer en jævn varmefordeling og temperatur. Kogesensoren, SenseBoil, registrerer vibrationerne, når vandet koger, og skruer herefter automatisk ned for varmen, så det kommer ned og simre. Den smarte induktionsteknologi reducerer desuden energiforbruget med op mod 18%.

Electrolux SenseBoil & Fry lanceres i flere forskellige størrelser, med flere forskellige funktioner, og rangerer blandt nogle af Electrolux’ mest energieffektive modeller. Derudover kan man tilvælge den nye premium-overflade, SaphirMatt, der har et elegant, matsort design. Electrolux SenseBoil & Fry har en vejledende udsalgspris fra 7.595 DKK, og kan købes på Electrolux’ hjemmeside eller hos udvalgte forhandlere.

Electrolux lancerer SenseBoil & Fry induktionskogeplade

Seks almindelige madlavningsfejl, der er forbundet med temperatur (og som resulterer i dårlige resultater og/eller unødvendigt energiforbrug):

  • Man begynder madlavningen, før gryden eller panden har nået den ideelle temperatur.
  • Man sætter varmen på det højeste niveau for længe, så gryden overophedes.
  • Man tilbereder ingredienser direkte fra køleskabet, hvilket køler gryden ned.
  • Man steger for længe, brænder maden på, eller koger uden nok væske i gryden.
  • Gryden er større eller mindre end kogezonen, så varmen fordeles ujævnt.
  • Bulderkogning.

 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>