Fairphone 4 får markant opgradering af kamerasoftwaren
Hjem TELEKOMMUNIKATION Fairphone 4 får markant opgradering af kamerasoftwaren

Fairphone 4 får markant opgradering af kamerasoftwaren

Af Redaktionen

Fairphone har lyttet til feedbacken fra deres kunder og opgraderer telefonens kamerasoftware markant.

Opgraderingen åbner op for helt nye muligheder for Fairphone 4 i 2024.

Fairphone, den banebrydende producent af etiske smartphones, har endnu en gang udfordret status quo i elektronikindustrien. På et tidspunkt i livscyklussen, hvor andre smartphoneproducenter helt stopper med at tilbyde softwareopdateringer, tager Fairphone elektronikkens levetid til et nyt niveau. Det gør Fairphone ved at tilbyde en større kameraopgradering til Fairphone 4’s kamerasoftware.

Den omfattende softwareopdatering af kameraet er lavet på baggrund af feedback fra brugerne for at forbedre kameraoplevelsen på smartphonen. Softwareopdateringen er en forbedring af fire kritikpunkter:

  • Hurtigere lukketid: Opdateringen har gjort optagelser 230 procent hurtigere og forbedret autofokushastigheden. Den reducerer også lukketiden massivt og øger skud-til-skud tiden med 50 procent fra 12 billeder på ti sekunder til 18 billeder på ti sekunder.
  • Bedre fotografering i svagt lys: Opdateringen sikrer bedre fotografering i svag belysning – et stort fokusområde for at forbedre kameraoplevelsen. Fairphone har med succes tilføjet endnu mere kontrast og detaljer end før – især i Super Night-tilstand.
  • Forbedringer af kameraindstillinger: Opdateringen giver forbedret standard- og ultrawide kamera, som dækker både fotos og videoer, samt forbedret AI-scene-detektering. Virksomheden har også forbedret støjreduktion og farveindstillinger (både ved standard- og ultrawide-kamera) og gjort kameraets generelle zoom skarpere.
  • Elektronisk billedstabilisering ved video: Fairphone 4 har nu bedre elektronisk billedstabilisering i video i både standard- og ultrawide-kameraet.

Fairphone 4 får markant opgradering af kamerasoftwarenDet ligger dybt i Fairphones DNA at designe produkter med lang levetid og dermed at sikre, at brugerne fortsætter med at bruge deres enheder så længe som muligt. Det betyder, at Fairphone er meget optaget af at levere både udvidet software- og hardwaresupport. Denne tilgang til softwareopdateringer sikrer, at Fairphones forbliver i brug og opdateres over lang tid, også udover den gennemsnitlige smartphone-levetid på tre år. Fairphone 2 fik softwareopdateringer i hele syv år, mens Fairphone 3, som blev lanceret for fem år siden, for nylig fik en Android 13-opdatering.

“Det er et stort skridt fremad for Fairphone. Vi har brugt mange kræfter på at analysere kundernes feedback for at identificere de vigtigste ting, der havde brug for opdateringer, og vi har foretaget en betydelig økonomisk investering for at løse disse problemer. Det vigtigste for os er, at både nye og eksisterende kunder er glade for deres Fairphone kamera og bliver ved med at bruge telefonen i længere tid, end de oprindeligt havde planlagt.”

“Vi er også gået skridtet videre for at give kunderne endnu flere fordele, nu med en lavere pris og den oprindelige femårige garanti, som stadig gælder. For eksisterende kunder er denne opgradering helt gratis, fordi vi ønsker at leve op til vores mission om lang levetid for smartphones. Med Fairphone 4 og vores nyligt lancerede Fairphone 5 har vi nu en Fairphone-produktfamilie, der begge har en stærk kamerapræstation til flere priser.”

siger Agnès Crepet, Head of Logevity hos Fairphone, og fortsætter:

Fairphone 4 leveres i øjeblikket med Android 13 og vil blive opgraderet til Android 14 i år. Eksisterende Fairphone 4-kunder kan opgradere til den nye kamerasoftware gratis og vil få en meddelelse om, at opdateringen er tilgængelig og klar til at blive installeret. Nye kunder vil også blive bedt om at downloade og installere den gratis opdatering, når de sætter telefonen op første gang.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>