Kyndryl og Veeam annoncerer global strategisk alliance
Hjem NYHEDER Kyndryl og Veeam annoncerer global strategisk alliance

Kyndryl og Veeam annoncerer global strategisk alliance

Af Redaktionen

Alliancen giver kunderne cybersikkerhedstjenester for forbedret forretningskontinuitet, reducerede omkostninger og mere smidighed.

Kyndryl, verdens største udbyder af teknologi-infrastruktur, og Veeam Software, der er ledende på markedet inden for databeskyttelse og genoprettelse fra ransomware, annoncerer i dag en global strategisk alliance fokuseret på at tilbyde kunderne cybersikkerhedstjenester understøttet af innovativ teknologi, ekspertise inden for infrastrukturhåndtering og tjenester til genopretning efter cyberangreb.

I kraft af alliancen bliver Kyndryl nu en Veeam Accredited Service Partner (VASP) og vil levere professionelle tjenester og tekniske implementeringer relateret til Veeams løsninger.

Kyndryl og Veeam vil tilbyde robuste, innovative tjenester, herunder:

  • Komplet cybersikkerhed: En integreret tilgang for at hjælpe kunderne med at styrke deres interessenters tillid med strategier til effektivt at modstå og komme sig efter cyberangreb, menneskelige fejl og hardwarefejl.
  • Digital transformation: Tilbyde kunderne en problemfri og beskyttet overgang til moderne, cloud-baseret infrastruktur med skalérbare og tilpasningsdygtige muligheder for hybrid og multi-cloud backup og genopretning.
  • Moderne løsninger til databeskyttelse: Hjælpe kunderne med at modernisere, innovere og sikre data på tværs af hele deres organisation med en forenklet og helhedsorienteret tilgang på en enkelt platform for effektiv og pålidelig databeskyttelse.
  • Forbedrede driftseffektiviteter: Integreret automatisering for at drive vækst, innovation og forbedret driftseffektivitet, som giver kunderne fleksibilitet til at tilpasse sig skiftende forretningsbehov og industristandarder.

Alliancen kombinerer Kyndryls ekspertise inden for managed security services og kapaciteter inden for infrastrukturhåndtering med Veeam, herunder den nye Veeam Data Platform og Veeam Backup for Microsoft 365.

Kyndryl og Veeam annoncerer global strategisk alliance“Veeam fokuserer på at sikre, at organisationer er forberedt på at genskabe deres data, når det værst tænkelige sker. Uanset om det er et cyberangreb, et nedbrud eller en naturkatastrofe, giver vi kunderne ro i sindet, da deres data er sikre og hurtigt kan genoprettes for at holde deres forretning kørende. Vi er glade for, at vi nu kan forbinde vores teknologi med Kyndryls ekspertise for at bringe fordelene ved Veeam-teknologi til kunder over hele verden. Sammen vil vi holde virksomheder kørende,” siger John Jester, CRO hos Veeam.

For mere information om partnerskabet mellem Kyndryl og Veeam, besøg: https://www.veeam.com/news/kyndryl.html

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>