Online undervisning – En online folkeskole med plads til alle
Hjem UDDANNELSE Fokus på online undervisning – En online folkeskole med plads til alle

Fokus på online undervisning – En online folkeskole med plads til alle

Af Redaktionen

Under corona var online undervisning meget udbredt netop fordi alle skulle blive inden døre for at undgå smitte.

Før corona var der ikke fokus på online undervisning og det var faktisk de færreste der tilbød lige netop dette.

Det hang både sammen med regler, teknik og kvalifikationer – både undervisningsmæssigt, men også generelt platforme og de tekniske programmer.
Under corona blev alt ovenstående pludselig en realitet og dette har SkolenFri taget til sig, også efter corona. Hos SkolenFri forgår al undervisning online via livestream, hvilket giver eleverne et enormt frirum og plads til at den enkelte kan udvikle sig.

Idéen er, at SkolenFri vil omfavne alle børn på alle klassetrin i folkeskolen. Dette er hvad enten barnet bliver hjemmeundervist, har en eller flere diagnoser, skoleproblemer eller noget helt fjerde. Den online undervisning kan nemt bruges som supplement til forældre der i forvejen hjemmeunderviser sine børn.

Online undervisning – En online folkeskole med plads til alle

Der skal mere fokus på børn, som ikke trives i de traditionelle bokse der er opsat. Mange har specifikke læringsbehov og har brug for, at der er fokus på forskelligheder, frilæring og med stor fokus på det enkelte barn. Dette i stedet for at alle skæres over en kam. Lystbetonet læring og skolegang uden mødepligt og lektiepligt, kan virke meget mere overskueligt for børn der har det svært, eller har vanskeligheder i forskellige udstrækninger.

I og med, at online undervisning var en gennemgående ting på alle skoler i næsten 2 år blev der lynhurtigt udviklet programmer, læringsportaler og undervisningsplatforme som var special designet til online undervisning – og som nu bruges flittigt til denne nye form for skolegang.

Alt undervisning følger folkeskolens krav til fag og undervisning. Derudover er der ikke gået på kompromis med kompetancer fra undervisernes side, som alle er seminaruddannet og uddannet i, at undervise børn der har det svært eller har diagnoser. Online undervisning har vist sig, at være noget der er kommet for at blive.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>