Samsung og Nisse Hallberg udforsker det smarte hjem i en ny YouTube-serie
Hjem NYHEDER Samsung og Nisse Hallberg udforsker det smarte hjem i en ny YouTube-serie

Samsung og Nisse Hallberg udforsker det smarte hjem i en ny YouTube-serie

Af Redaktionen

Samsung og den svenske komiker, Nisse Hallberg, har lanceret den første episode af en ny YouTube-serie, der udforsker mulighederne med det smarte hjem.

Samsung og Nisse Hallberg udforsker det smarte hjem i en ny YouTube-serieSamsung har lanceret en ny YouTube-serie, hvor den populære komiker Nisse Hallberg flytter ind i en lejlighed fyldt med innovativ teknologi og tilsluttede produkter fra Samsungs koncept Connected Living kombineret med mange andre smarte produkter.

Sammen med eksperter heriblandt den danske arkitekt, Frederikke Aagaard, undersøger han, hvordan et tilsluttet hjem kan gøre hverdagen lettere.

Hvordan kan teknologi gøre madlavningen lettere, og hvordan kan du indrette smarte hjem med få midler, så det bliver hjemligt? Dette er blot nogle få af de spørgsmål, som Nisse og hans gæster vil finde svar på.

– Ikke for at prale, men jeg vil bestemt sige, at jeg er lidt af en trendkender og har tendens til at være opdateret med de fleste ting. For eksempel var jeg først i Stockholm med Dalgona-kaffe, men det smarte hjem har jeg ikke rigtig taget til mig. Men jeg ser meget frem til at teste det, og jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke kunne bruge lidt hjælp til en lettere hverdag, siger Nisse Hallberg.

Blandt gæsterne finder vi nogle af Nordens mest førende eksperter inden for deres områder:

  • Den danske arkitekt og vært Frederikke Aagaard, der har specialiseret sig i indretning og adfærdsmæssig design, deler sine bedste tip til, hvordan man gør teknologi til en naturlig del af hjemmet.
  • Den finske stjernekok Tommi Tuominen, der sammen med Nisse vil undersøge, hvordan innovativ teknologi kan hjælpe med at gøre hjemmemiddagen lettere.
  • Den norske filmskaber Nikolai Schirmer hjælper Nisse med at skabe engagerende indhold ved hjælp af smart teknologi.

– Med vores nye serie ønsker vi at inspirere til et smartere og mere online liv. Vi vil vise, at det smarte hjem ikke er kompliceret, og at vores innovative teknologi i Connected Living ikke kun gør hverdagen lettere, men også meget sjovere, siger Claus Holm, IM Director & Country Manager Denmark.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>