Garmin lancerer nye serien og udvider dermed sin serie af alt-i-en-plottere med nye størrelser, indbygget ekkolod og meget mere
Hjem NYE PRODUKTER Garmin lancerer nye serien og udvider dermed sin serie af alt-i-en-plottere med nye størrelser, indbygget ekkolod og meget mere

Garmin lancerer nye serien og udvider dermed sin serie af alt-i-en-plottere med nye størrelser, indbygget ekkolod og meget mere

Af Redaktionen

Garmin lancerer i dag nye modeller i GPSMAP 8400-serien med premium-funktioner som indbygget ekkolod og udbyggede netværksmuligheder i nye skærmstørrelser.

Garmin lancerer nye serien og udvider dermed sin serie af alt-i-en-plottere med nye størrelser, indbygget ekkolod og meget mere 2Produktet er nu tilgængeligt i 10-, 12- og 16-tommer skærme, alle i fuld HD in-plane (IPS) med multi-touch. GPSMAP 8400/8400xsv-serien er Wi-Fi-kompatibel og har alt i netværksmuligheder, så sejlere kan sammensætte et kompromisløst marinesystem til netop deres behov og præferencer. Den nye GPSMAP 8400/8400xsv-serie bliver lanceret ved ”2018 Fort Lauderdale International Boat Show” og vil blive vist på Garmins stand, #332 i elektronikteltet.

“Garmin var de første til at skabe et glass-helm design, og vi er glade for nu at kunne tilbyde muligheden også med mindre skærme uden at gå på kompromis med den præstationsevne, vores kunder kender os for fra vores prisvindende GPSMAP-serie” siger Dan Bartel, Garmins vicepræsident for globalt forbrugersalg.

“GPSMAP 8400/8400xsv-serien tilbyder ekstremt gode ekkolods-, kartografi- og tilslutningsmuligheder, så fiskere, cruisere og sejlere kan føle sig mere trygge, og bruge mere tid på at nyde deres hobby på vandet.”
GPSMAP 8400xsv-serien har indbygget alle Garmins markedsledende ekkolodsmuligheder, herunder dual-channel 1kW CHIRP, CHIRP ClearVü og CHIRP SideVü samt Ultra High-Definition scanningsekkolod.

Tilsammen giver det lystfiskerne de bedste ekkolodsmuligheder nogensinde i et Garmin-system. Der er naturligvis understøttelse af den fulde Garmin-linje, herunder Panoptix™ og Panoptix LiveScop; markedets første og eneste live scanningsekkolod. (Transducere sælges separat.) Versioner uden ekkolod af hvert enkelt nyt display er også tilgængelige – GPSMAP 8410, GPSMAP 8412 og GPSMAP 8416.

I kombination med et af Garmins nye søkort, BlueChart g3 og BlueChart g3 Vision, har GPSMAP 8400/8400xsv integrerede Navionics søkortdata og Auto Guidance-teknologi. Det nye Garmin kortsystem giver optimale detaljer for brugerne ved at anvende det bedste fra begge datasæt fra BlueChart og Navionics. Det giver de bedste navigationshjælpemidler, spot-dybder, dybdekurver, tidevands- og strøm-information samt detaljeret visning af havne og marinaer. Derudover tilbyder Garmins BlueChart g3 indbygget Auto Guidance-teknologi, som lynhurtigt genererer et ruteforslag baseret på bådens dimensioner, så man undgår lave broer, lavt vand og andre kortlagte forhindringer.

Den nye GPSMAP 8400/8400xsv-serie har fuld HD IPS touchscreen-skærme, der giver konsistente og præcise farver, der kan ses fra alle synsvinkler – selv med polariserede solbriller. Der er mulighed for bøjle-, flush- eller fladmontering kant-til-kant af flere skærme.

Den nye GPSMAP 8400/8400xsv har højeste processorkraft for optimal brugeroplevelse med alle de tilknyttede sensorer som ekkolod, radar, kameraer, video og digital switching på tværs af hele netværket. Den lynhurtige processor leverer også Garmins hurtigste korttegning. Med SmartMode er disse multifunktionsdisplays (MFD’er) designet til at give brugeren hurtig, one-touch adgang til netop den brugervalgte skærmopsætning, man har brug for til bestemte anvendelser, eksempelvis havnemanøvrering, cruising eller fiskeri.

Disse kraftfulde nye MFD’er er fuldt kompatible med NMEA 2000 og Garmin marinenetværk, så man nemt kan opbygge sit netværk med alt fra ekkolod, radar og autopiloter til instrumenter, kameraer og multimedier. Skærmen kan naturligvis deles op for at vise op til seks forskellige funktioner samtidig, inklusive HDMI-videoinput. Sejlere vil også sætte pris på den indbyggede SailAssist-funktion, der giver data, displays og pre-race vejledning, der kan give en konkurrencemæssig fordel. Med OneHelm giver GPSMAP 8400/8400xsv dig fantastiske muligheder for en integreret løsning med digital switching, belysning, stabilisering og meget mere – fuld betjening af din båd fra plotteren.

Det kompakte alt-i-et design af GPSMAP 8400/8400xsv serien fjerner behovet for black boxes eller eksterne Wi-Fi-enheder. Der er indbygget Bluetooth®-forbindelse, Wi-Fi og ANT for tilslutning af yderligere Garmin-enheder som quatix 5 marine-smartwatch, VIRB®-actionkameraer eller gWind™ Wireless 2-vindsensor. Brugere kan forbinde deres GPSMAP med den gratis mobil-app ActiveCaptain for adgang til OneChart, smartnotifikationer, turplanlægning, softwareopdateringer og meget mere.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>