FUJIFILM introducerer INSTAX SQUARE SQ40 instant kamera
Hjem NYE PRODUKTER FUJIFILM introducerer det nye INSTAX SQUARE SQ40 instant kamera

FUJIFILM introducerer det nye INSTAX SQUARE SQ40 instant kamera

Af Redaktionen

Virksomheden deler også nyheden om en ny INSTAX SQUARE “Sunset” instant film samt en ny farvevariant til det populære INSTAX MINI EVO hybridkamera.

FUJIFILM Europe GmbH, Imaging Division, annoncerede i dag lanceringen af det nye INSTAX SQUARE SQ40 instant kamera (SQ40), en ny tilføjelse til INSTAX SQUARE sortimentet af instant kameraer. Fujifilm har også introduceret en ny INSTAX SQUARE filmvariant, ”Sunset” med en række filmrammer der med sit design i bløde farver, skal minde om en rolig og fredfyldt solnedgang.

”Forbrugerne elsker vores INSTAX MINI 40 instant kamera, så det gav bare mening at udvide linjen til også at omfatte SQUARE-format,” sagde Shin Udono, Senior Vice President, Imaging Solutions, FUJIFILM Europe. ”Udover at INSTAX-fans nu får endnu et instant kamera med et klassisk design, så kan de nu også nyde SQ40’s store, firkantede billedformat.”

Hovedfunktionerne i SQ40 omfatter:

FUJIFILM introducerer INSTAX SQUARE SQ40 instant kameraAutomatisk Eksponering
SQ40’s automatiske eksponering registrerer automatisk niveauet af omgivende lys, når der trykkes på udløserknappen, hvilket optimerer lukkerhastigheden og flashudgangen i henhold til situationen. Det giver selv nye INSTAX kamera-brugere mulighed for at tage billeder, der automatisk justeres uanset indendørs eller udendørs forhold, hvilket producerer analog billeder i høj kvalitet on-the-spot.

Selfie Mode for nemme og hurtige selfies
Brugere kan nemt aktivere selfie-mode, som er perfekt til at tage selfies og nærbilleder. SQ40 tændes ved at dreje på linsen, hvorefter der drejes en gang mere for at tilgå selfie-mode. Det er utrolig nemt og praktisk at bruge denne tilstand til at tage fantastiske selfies og nærbilleder.

Ny film-variant introduceres:
Fujifilm’s lancering af det nye SQ40 kamera ledsages også af lanceringen af en ny variant af instant film i SQUARE format. Designet i ”Sunset” er inspireret af de bløde farver på himlen ved en solnedgang. Som med alle INSTAX SQUARE instant film varianter, vil Sunset være tilgængelig i en enkelt pakke med 10 film.

INSTAX MINI EVO er nu tilgængelig i brun:
Fujifilm er også glade for at introducere brun som en ny farve-variant i FUJIFILM INSTAX MINI EVO hybrid kamera (MINI EVO) produktlinje. MINI EVOs unikke hybridformat, blev oprindeligt introduceret i 2021 i sort. MINI EVO kombinerer glæden ved traditionel analog fotografering med mulighederne i digital billedteknologi til at vælge, dele og gemme specifikke billeder. Sammen med INSTAX MINI instant film skaber MINI EVO prints af høj kvalitet direkte fra kameraet. Billeder kan også printes fra en smartphone ved brug af INSTAX MINI EVO smartphone-app.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>