Fujifilms helt nye INSTAX MINI 99 instant kamera fremkalder farven på dine billeder
Hjem NYE PRODUKTER Fujifilms helt nye INSTAX MINI 99 instant kamera fremkalder farven på dine billeder

Fujifilms helt nye INSTAX MINI 99 instant kamera fremkalder farven på dine billeder

Af Redaktionen

Nye INSTAX MINI PHOTO SLIDE instant film introduceres & en opdatering på INSTAX UP! Appen annonceres også.

FUJIFILM Europe GmbH, Imaging Solutions Division, annoncerede i dag lanceringen af deres high-end, analoge instant kamera, INSTAX MINI 99 instant kameraet (MINI 99).

Med kameraets klassiske og stilfulde matsorte finish, kommer MINI 99 med nye avancerede funktioner, herunder farveeffektsskive, en unik Vignette Switch, plus lysstyrke og fokus tilstande for at udnytte potentialet i hvert billede, samtidig med, at INSTAX traditionelle æstetik bliver bevaret.

MINI 99 er den første af sin slags, der kommer med en farveeffektsskive. Denne unikke drejekontrol har seks effekter – Faded Green, Warm Tone, Light Blue, Soft Magenta, Sepia og Light Leak – hvilket giver brugeren mulighed for at tilpasse, skabe og kuratere et unikt one-time only billede. Drevet af LED-lys inde i kameraet, eksponerer farveeffektsfunktionen den valgte farve på INSTAX MINI instant-filmen, hvilket skaber den ønskede effekt på det udskrevne INSTAX mini-billede.

MINI 99 kommer også med en spændende ny switch, den nye Manuel Vignette Switch. Placeret på linsen kan den bruges til at tilføje en kunstnerisk skraveret ramme rundt om billedet.

Fujifilms helt nye INSTAX MINI 99 instant kamera fremkalder farven på dine billeder“Fremskridt inden for instant fotograferingsteknologi har gjort det muligt for os at bevare det udseende og fornemmelse, som vores brugere elsker, samtidig med, at vi tilføjer spændende ny teknologi, som vil give dem mulighed for virkelig at afspejle deres kreativitet og kunstneriske udtryk.” fortæller Shin Udono, Senior Vice President, Imaging Solutions, FUJIFILM Europe GmbH. “Det er netop derfor INSTAX MINI 99 er særligt spændende for Fujifilm, samt for billedeskabere, mener vi.”

Andre INSTAX MINI 99 produktfunktioner inkluderer:

Lysstyrkekontrolskive: Denne funktion tilbyder fem forskellige niveauer af lysstyrke: Lysindstillingen (“L+”) angiver den lyseste eksponering. Indstillingerne “L”, “D” og “N” angiver det normale lysstyrkeområde og indstillingen “D-” angiver den mørkest tilgængelige lysstyrke.

Fototilstand: En række forskellige fototilstande forbedrer brugeroplevelsen, med Indendørstilstand designet til situationer med svagt lys, Sportstilstand, som øger lukkerhastigheden for at få de perfekte actionbilleder, Dobbelteksponering, som lader brugeren kombinere to billedet til ét, og Langtidseksponering, som øger mængden af lys, der slippes ind, når billedet tages, hvilket skaber en lysere effekt på billedet.

Kameraets Landskabs-, Standard- og Makrofokustilstande er let tilgængelige ved at dreje på kameraets objektiv. Landskabstilstand fokuserer på motiver placeret i en afstand på “3,0m og derover”. Makrotilstand er perfekt til nærbilleder og selfies i en afstand på “0,3m til 0,6m”. Brugere kan vælge Standardtilstand for alt derimellem.

Selvudløser: Den er lige ved hånden for at skabe det perfekte gruppebillede, og MINI 99’s blitzkontrol inkluderer Auto tilstand, Fill-in (blitzen vil udløses uanset belysning), fjernelse af røde øjne eller muligheden for at fjerne blitzen, afhængigt af brugerens lyssituation.

Greb og stativmontering: For at forbedre grebet i selv de mest aktive billedefremstillingssituationer, kommer MINI 99 med en præcisionsfræset, Base Grip Tripod Mount, der også fungerer som et greb, når det er fastgjort til kameraet (tripod sælges seperat).

Sammen med lanceringen af INSTAX MINI 99 introduceres også en ny INSTAX MINI film, PHOTO SLIDE. Denne nye film er inspireret af designet på traditionelle fotografiske film og komplimenterer udtrykket på et INSTAX MINI 99 billede.

Pris og tilgængelighed:

Fujifilm’s INSTAX MINI 99 instant-kamera vil være tilgængelig til en vejledende udsalgspris på 1.499,00 DKK (inkl. moms). Det forventes at være tilgængeligt til køb den 4. april 2024.

For mere produktinformation, besøg: https://www.instax.dk/kameraer/mini-99/

INSTAX UP! Smartphone App Opdatering
Og det er ikke det hele! Fujifilm annoncerer også en opdatering på sin gratis Smartphone App INSTAX UP! INSTAX UP! Smartphone appen er designet til INSTAX brugere, så de digitalt kan scanne, importere, organisere og gemme deres billeder ét sted, uanset hvilken FUJIFILM INSTAX instant film, instant kamera eller instant Smartphoneprinter de bruger.

Den seneste tilføjelse til INSTAX UP! Smartphone appen er dens albumfunktion. Med denne smarte nye funktion kan brugere nemt orgnisere og gemme deres digitale FUJIFILM INSTAX billeder efter temaer, såsom ferier, venner og favoritter. I albumfunktionen kan brugere tilføje, tagge, dele, downloade og slette INSTAX billeder fra det digitale album, hvilket er med til at fremme nem organisering af INSTAX digitale billedesamling. En liste/boksvisning kan oprettes for hvert album. Den opdaterede INSTAX UP! App er tilgængelig i dag!

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>