Her er vinderen af IT-Prisen 2024
Hjem EVENT Her er vinderen af IT-Prisen 2024

Her er vinderen af IT-Prisen 2024

Af Redaktionen

IT-Prisen 2024 går til stifter af Systematic, Michael Holm, der med en kombination af dyb teknologiforståelse og solid sans for forretning har skabt en af Danmarks mest succesrige it-virksomheder.

På IT-Branchens årsmøde er IT-Prisen 2024 netop blevet uddelt. I år går den til grundlæggeren af Systematic, Michael Holm.

Systematic er især kendt for det elektroniske patientjournalsystem, som bruges på alle hospitaler i Vestdanmark. Systematic er i dag blandt de største leverandører af softwareløsninger til sundheds- og forsvarssektoren herhjemme og i udlandet.

”Systematic er en af de helt store spillere i branchen og har som en af de få virksomheder herhjemme for længst rundet de magiske 1.000 ansatte. I dag har Systematic 1.200 medarbejdere og fortsætter væksten, med flere medarbejdere og en afdeling i København,” udtaler Kaare Danielsen, adm. direktør i Jobindex og medlem af dommerjuryen.

Selv om Michael sidste år valgte at give ansvaret for den daglige ledelse videre, så lever hans værdier videre i dagligdagen i Systematic. Som bestyrelsesformand holder Michael Holm da også stadig en fast hånd på roret.

Her er vinderen af IT-Prisen 2024”Tonen er direkte og stilen ærlig, men humoren er lun. Og har man først vundet Michaels tillid, så har man en allieret for livet. Michaels tilgang til ledelse og forretning har i dag efterladt dybe spor i virksomhedens kultur og bidraget til dens imponerende bedrifter. Som en hyldest til hans enestående resultater, fejrer vi i dag Michael ved at tildele ham IT-Prisen 2024,” udtaler Natasha Friis Saxberg, adm. direktør i IT-Branchen.

Om Michael Holm
Med en baggrund i datalogi har Michael Holm været drivkraften bag virksomhedens udvikling og vækst, og han har positioneret Systematic som en førende leverandør af softwareløsninger og -services, især inden for sundhedssektoren, forsvaret og offentlige sektor.

Michael Holms lederskab har været afgørende for at skabe en kultur præget af innovation, kvalitet og pålidelighed. Under hans styring har Systematic udviklet sig til at have en global tilstedeværelse og anerkendelse for sine banebrydende it-løsninger.

Michael Holm, der i dag er bestyrelsesformand for Systematic, har gennem mange år demonstreret et stort engagement i forskellige bestyrelsesroller, drevet af en passion for at skabe positiv forandring i både erhvervslivet og lokalsamfundet.

Om IT-Prisen
IT-Prisen er en pris, der bliver uddelt af brancheorganisationen IT-Branchen. Den tildeles til en person, der på “særlig fremragende vis sætter fokus på den danske it-branche”. Kriterierne for at få prisen er ifølge IT-Branchen, at vedkommende gennem “idéskabelse, drift af forretning eller offentligt hverv bidrager til en positiv udvikling af it-branchen eller dens virksomheder.”

Prisjuryen består af Kaare Danielsen, adm. direktør i Jobindex, Anja Monrad, formand for IT-Branchen samt vinderne fra de to forrige år: serieiværksætter Kasper Hulthin og David Heinemeier Hansson, programmør, investor, forfatter og racerkører.

Prisen uddeles hvert år til IT-Branchens årsmøde.

Her kan man se vinderne af IT-Prisen siden 1991, hvor prisen blev uddelt først gang.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>