Nye robotter flytter ind på Brings logistikcenter i Greve
Hjem NYE PRODUKTER Nye robotter flytter ind på Brings logistikcenter i Greve

Nye robotter flytter ind på Brings logistikcenter i Greve

Af Redaktionen

Bring har netop indgået en aftale med robotvirksomheden Addverb. Fra juli vil fem robotter begynde at arbejde på Brings logistikcenter i Greve.

– Vi er kommet langt med brugen af robotter på flere af vores andre terminaler. Det har givet os positive erfaringer, og nu satser vi også på robotter i Greve. De kan hurtigt træde til og aflaste vores medarbejdere, siger Sander Nielsen, terminalchef på Brings logistikcenter i Greve.

Med hjælp fra de nye robotter kan pakkerne sorteres på flere lokale ruter, hvilket øger effektiviteten og hjælper Bring med at håndtere flere pakker i timen.

– Vi ønsker at kunne sortere pakkerne på flere lokale ruter. Det kan nogle gange være svært på vores logistikcentre i dag grundet pladsmangel, men robotterne fylder meget mindre og giver derfor plads til at håndtere flere pakker, tilføjer Sander.

Nye robotter flytter ind på Brings logistikcenter i GreveLogistikcentrene kan allerede dagen inden se antallet af pakker, der skal leveres den efterfølgende dag. Det betyder, at med robotterne kan Bring bedre planlægge produktionen og mandskab, og dermed undgå spidsbelastninger.

Bring har allerede et robotlager i Køge, men tilføjer nu robotter til endnu et logistikcenter. Robotterne fra Addverb lejes af Bring og skal testes frem til slutningen af efteråret 2024.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>