Jungheinrich præsenterer innovative intralogistikløsninger på LogiMAT 2024
Hjem EVENT Jungheinrich præsenterer innovative intralogistikløsninger på LogiMAT 2024

Jungheinrich præsenterer innovative intralogistikløsninger på LogiMAT 2024

Af Redaktionen

Jungheinrich udstiller på LogiMAT-messen i Stuttgart, Tyskland, og præsenterer sine seneste fremskridt inden for intralogistik.

Messen vil være en platform, hvor besøgende kan opleve Jungheinrich omfattende produktportefølje og rolle som totalleverandør med fokus på digitalisering og automatisering af materialeflow samt bæredygtige løsninger til reduktion af udledninger.

På standen vil de besøgende opleve innovative løsninger, der problemfrit tilpasser sig forskellige intralogistiske behov, fra effektiv lagerstyring til styring af hele truckflåden. Live-demonstrationer vil give en praktisk oplevelse af Jungheinrich nyeste teknologier, herunder skalerbare automatiserede lagersystemer og mobile robotter. Der vil også være præsentationer af omkostningseffektive løsninger og konkurrencedygtige strategier, der vil effektivisere lagerdriften.

Jungheinrich præsenterer innovative intralogistikløsninger på LogiMAT 2024

Fra LogiMAT 2023

Besøgende kan diskutere deres intralogistiske behov med Jungheinrich ekspertteam på standen og få personlig rådgivning om alt fra indledende planlægning til videreudvikling af lagerløsninger.

Hvis du ønsker en personlig samtale, kan du booke et møde med Jungheinrich teamet på forhånd. Der vil være danske eksperter på stedet. Mere information og mulighed for at booke møder kan findes på Jungheinrich hjemmeside: www.jungheinrich.dk/logimat-2024

Besøg Jungheinrich i hal 9, stand B05.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>