Xiaomi præsenterer Redmi Note 13-serien. Her er alt om mobilerne
Hjem TELEKOMMUNIKATION Xiaomi præsenterer Redmi Note 13-serien – Her er alt om mobilerne

Xiaomi præsenterer Redmi Note 13-serien – Her er alt om mobilerne

Af Redaktionen

Xioami introducerede for nylig den nye Redmi Note 13-serie ved et event i Bangkok i Thailand.

Fire nye mobilmodeller bliver lanceret på det nordiske marked for yderligere at styrke den allerede populære Xiaomi Redmi Note-serie: Redmi Note 13 Pro+ 5G, Redmi Note 13 Pro 5G, Redmi Note 13 5G og Redmi Note 13.

Effektive opgraderinger betyder, at Xiaomi Redmi Note 13-serien mindsker kløften mellem telefoner i mellemsegmentet og flagskibsmodeller. Telefonerne leverer holdbarhed, en forbedret kameraoplevelse og imponerende billedkvalitet til en god pris.

Kameraet
Når det kommer til kameraet tilbyder seriens mest avancerede modeller Redmi Note 13 Pro+ 5G og Redmi Note 13 5G ultrahøj opløsning på 200 megapixel med optisk billedstabilisering til mere detaljerede billeder end nogensinde før. Brugere kan desuden nyde 2x/4x-zoom helt uden tab af billedkvalitet. Sensoren på 1/1.4″ forbedrer billedkvaliteten selv i komplekse og mørke miljøer. Kombinationen af sensoren, en brændvidde på enorme f/1.65 og Tetra-pixelteknologi leverer exceptionel billedskarphed. I kamerahuset sidder også en 7P-linse med Automic Layer Deposition.

Redmi Note 13 5G og Redmi Note 13 er udstyret med et 108 MP-kamera med 3x zoom, uden at gå på kompromis med billedkvaliteten. De er også udstyret med dedikerede filmiske filtre til nem billedredigering.

Alle modeller leveres med tredobbelt kameraopsætning: hovedkameraet med enten 108 MP eller 200 MP, 8 MP ultravidvinkel og 2 MP makrokamera. Selfiekameraet lander på 16 MP. Alle kamerasystemer understøttes af Xiaomi Imaging Engine, og hver enhed indeholder næste generations fototeknologi.

Skærmen

Med sine ultratynde rammer giver Xiaomi Redmi Note 13-serien en premiumoplevelse, hvor skærmen og indholdet er i fokus. Redmi Note 13 Pro+ 5G og Redmi Note 13 Pro 5G tilbyder en krystalklar 1,5K AMOLED-skærm og en lysstyrke på 1800 nits. Modellerne Redmi Note 13 5G og Redmi Note 13 er udstyret med en tydelig og farvestærk FHD+ AMOLED-skærm.

Alle enheder i Xiaomi Redmi Note 13-serien leverer en behagelig skærmoplevelse takket være en opdateringsfrekvens på 120 Hz med AdaptiveSync. Serien er også udstyret med TÜV Rheinland Low Blue Light-, Flicker Free- og Circadian Friendly-certificeringer og indeholder alle de nødvendige funktioner til beskyttelse af skærmlys, f.eks. læsetilstand.

Holdbarheden
Xiaomi præsenterer Redmi Note 13-serien. Her er alt om mobilerneUd over opgraderinger i ydelse, kamera og brugeroplevelse er Xiaomi Redmi Note 13-serien skabt til at holde længe. Skærmglasset i Redmi Note 13 Pro+ 5G og Redmi Note 13 Pro 5G er Corning Gorilla Glass Victus, som giver forbedret beskyttelse ved fald og ridser.

Redmi Note 13 Pro+ 5G er også støv- og vandtæt i henhold til IP68, mens de andre modeller er certificeret i henhold til IP54-standarden.

Ydeevnen/batteriet

Topmodellen Redmi Note 13 Pro+ 5G drives af en MediaTek Dimensity 7200 Ultra-processor, som bygger på en 4 nm-fremstillingsproces – for første gang i Xiaomi Redmi Note-serien. Enheden har desuden brancheførende 120 W HyperCharge, hvilket betyder, at den oplader fra 0 til 100 % på kun 19 minutter. Redmi Note 13 Pro 5G tilbyder 67 W turboopladning og drives af mobilplatformen Snapdragon 7s Gen 2. Fælles for hele serien er en batteristørrelse på mindst 5.000 mAh, som tager brugeren gennem hele dagen.

Xiaomi Redmi Note 13-serien tager de allerede populære Redmi Note-telefoner til nye højder, og lader smartphonebrugere i hele verden nyde flagskibsfunktioner til gode priser.

Redmi Note 13 Pro+ 5G lanceres i Danmark i farverne Midnight Black, Moonlight White, Aurora Purple med en vejledende udsalgspris på 3.999 dkr. inkl. moms, med et lanceringstilbud på 3.299 dkr. inkl. moms i perioden 29/1-11/2 hos udvalgte forhandlere.

Redmi Note 13 Pro 5G lanceres i Dammark i farverne Midnight Black, Ocean Teal og Aurora Purple med en vejledende udsalgspris på 2.999 dkr. inkl. moms, med et lanceringstilbud på 2.599 dkr. inkl. moms i perioden 29/1-11/2 hos udvalgte forhandlere.

Redmi Note 13 5G lanceres i Danmark i farverne Graphite Black, Ocean Teal og Arctic White med en vejledende udsalgspris på 2.299 dkr. inkl. moms, med et lanceringstilbud på 1.999 dkr. inkl. moms i perioden 29/1-11/2 hos udvalgte forhandlere.

Remi Note 13 lanceres i Danmark i farverne Midnight Black, Mint Green, Ice Blue, Ocean Sunset med en vejledende udsalgspris på 1.999 dkr. inkl. moms, med et lanceringstilbud på 1.699 dkr. inkl. moms i perioden 29/1-11/2 hos udvalgte forhandlere.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>