Malene Richter er ny CFO for Telenor Danmark
Hjem TELEKOMMUNIKATION Malene Richter er ny CFO for Telenor Danmark

Malene Richter er ny CFO for Telenor Danmark

Af Redaktionen

49-årige Malene Richter er udnævnt til ny CFO og bliver en del af ledelsen i Telenor Danmark fra den 1. marts 2024.

Malene Richter kommer til Telenor fra en stilling som SVP for Corporate Finance hos DSB og har 20 års erfaring med finansiel og strategisk ledelse – bl.a. fra roller hos Bang & Olufsen som Senior Director Global Finance & Strategy samt interim CFO.

”Med Malene Richter får vi en CFO med en solid finansiel baggrund kombineret med et stærkt strategisk mindset og stort fokus på ledelse, som alt i alt udgør et stort aktiv for vores fortsatte vækst og udvikling. Hendes erfaring vidner om stærke evner til at drive forandringer og navigere i en kompleks hverdag med mange stakeholders. Jeg forventer på den baggrund, at hun bliver en værdifuld sparringspartner for ledelsen og resten af organisationen i Telenor Danmark og Nordics,” siger Lars Thomsen, CEO for Telenor Danmark.

Fokus på ledelse og udvikling
Som CFO kommer Malene Richter til at stå i spidsen for finansdivisionen i Telenor Danmark – et team bestående af 70 medarbejdere på tværs af Sourcing, Business Finance, Finance Service og Strategi.

Malene Richter er ny CFO for Telenor Danmark

Malene Richter er ny CFO for Telenor Danmark

“Jeg ser meget frem til at starte i Telenor og bidrage til at fortsætte væksten og leverancen af kritisk infrastruktur til danskerne. Branchen vil være ny for mig, men jeg bringer en solid baggrund med mig inden for ledelse, finans og strategi. Dette glæder jeg mig til at sætte i spil sammen med teamet, ledelsen samt gode kollegaer på tværs af Telenor,” siger Malene Richter.

Malene har en HD i Finance & Administration, og derudover har hun taget CBS’ bestyrelsesuddannelse, en performance coach-uddannelse og læst Global Management, Corporate Finance, Corporate Strategy & M&A og Leadership på INSEAD. Malene er desuden medlem af bestyrelserne hos DSB Service & Retail A/S og DEIF.

Privat bor hun i Køge sammen med sin mand og to piger på 16 og 20 år.

Malene Richter følger efter Kathinka Rudlang, der i slutningen af januar stoppede som CFO hos Telenor Danmark for at rykke til Telenor Nordics, hvor hun skal lede Nordic Finance-teamet i ’Finance & Strategy’-enheden i Telenor Nordics.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>