Ny serie af plæneklippere fra STIHL – nemmere græsklipning med mindre besvær
Hjem NYE PRODUKTER Ny serie af plæneklippere fra STIHL – nemmere græsklipning med mindre besvær

Ny serie af plæneklippere fra STIHL – nemmere græsklipning med mindre besvær

Af Redaktionen

STIHL præsenterer en ny serie af batteri- og benzindrevne plæneklippere. Serien indeholder fem smarte plæneklippere til haveejeren: RMA 243, RMA 248 T, RMA 253 T, RM 248 T og RM 253 T.

Alle modeller i serien er såkaldte 4-i-1-plæneklippere og udviklet til at sikre komplet og nem vedligeholdelse af haven.

Det bliver nu nemmere at holde haven, da STIHL lancerer en ny serie af plæneklippere. Serien indeholder fem smarte plæneklippere, hvor RMA 243, RMA 248 T og RMA 253 T drives af batterisystemet AK, mens RM 248 T og RM 253 T er benzindrevne. Forskellen på de forskellige modeller er klippebredden, men de er alle 4-i-1-plæneklippere. Det betyder, at de kan bruges til klipning, opsamling, sideudkast og mulching – en metode, hvor græsafklippet forvandles til næring.

– Serien er udviklet til at dække alle brugerens behov så nemt som muligt. Modellerne er nemme både at finde frem, bruge og pakke sammen, og funktionaliteten giver alsidighed i græsklipningen, siger Mats Gustafsson, som er Product Launch Manager hos STIHL i Norden.

Ny serie af plæneklippere fra STIHL – nemmere græsklipning med mindre besværPlæneklipperne har stabile komfortstyr, som kan fældes ned samt justeres mellem to højder. Det betyder også, at det er nemt for brugeren at få adgang til og tømme græsopsamleren. Desuden er alle modeller udstyret med central klippehøjdejustering. Det betyder, at brugeren kan justere klippehøjden mellem 20 og 100 millimeter med et enkelt tryk.

RMA 243, RMA 248 T og RMA 253 T drives af børsteløse EC-motorer med STIHL AK-batteriserien, mens RM 248 T og RM 253 T drives af STIHL EVC-motor og benzin.

Højdepunkter:

  • 4-i-1-plæneklipper: Alle modeller i den nye serie er såkaldte 4-i-1-plæneklippere, hvilket muliggør klipning, opsamling, sideudkast og mulching og dermed dækker alle behov i haven.
  • Justerbar klippehøjde: Plæneklipperne har en central justering af klippehøjden, som betyder, at brugeren med et enkelt tryk kan vælge mellem alt fra 20 til 100 millimeter.
  • Komforthåndtag: Alle modeller i serien har et håndtag og styr, som kan fældes ned og justeres i højden. Det gør det ikke alene mere bekvemt at klippe græsset, men også nemmere at nå græsopsamleren.

RMA 243, RMA 248 T, RMA 253 T, RM 248 T og RM 253 T fra STIHL kan fås hos autoriserede forhandlere i foråret 2024.

Specifikationer

RMA 243, RMA 248 T, RMA 253 T RM 248 T, RM 253 T
Energikilde: 36 V litiumionbatteri Benzin
Batteriserie(r): STIHL AK
Motor: Børsteløs EC-motor STIHL EVC-motor
Klippebredde: 41 cm, 46 cm, 51 cm 46 cm, 51 cm
Klippehøjde: 20-100 mm 20-100 mm

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>