Nyt Cisco Hypershield sigter mod at revolutionere og gentænke cybersikkerhed
Hjem LEVERANDØRCISCO Nyt Cisco Hypershield sigter mod at revolutionere og gentænke cybersikkerhed

Nyt Cisco Hypershield sigter mod at revolutionere og gentænke cybersikkerhed

Af Redaktionen

Cisco har netop lanceret Hypershield – en banebrydende værktøj til sikring af datacentre og clouds som svar på de stigende krav, AI-revolutionen har stillet til IT-infrastrukturen.

Cisco Hypershield beskytter applikationer, enheder og data på tværs af offentlige og private datacentre, cloud-tjenester og fysiske lokationer – overalt, hvor kunderne har brug for det.

Hypershield er designet og bygget med AI i tankerne fra starten og gør det muligt for organisationer at opnå sikkerhedsresultater ud over, hvad der har været muligt med mennesker alene.

Hvad er Hypershield?
AI-native: Hypershield er bygget og designet fra starten til at være autonomt og forudsigeligt og styrer sig selv, når det har vundet tillid, hvilket muliggør en hyperdistribueret tilgang i stor skala.

Cloud-native: Hypershield er bygget på open source eBPF, standardmekanismen til at forbinde og beskytte cloud-native workloads i hyperscale cloud. Cisco opkøbte den førende leverandør af eBPF til virksomheder, Isovalent, tidligere på måneden.

Nyt Cisco Hypershield sigter mod at revolutionere og gentænke cybersikkerhedHyper-distribueret: Cisco gentænker, hvordan traditionel netværkssikkerhed fungerer ved at integrere avancerede sikkerhedskontroller i servere og selve netværksstrukturen. Hypershield spænder over alle clouds og udnytter hardwareacceleration som Data Processing Units (DPU) til at analysere og reagere på uregelmæssigheder i applikations- og netværksadfærd. Det flytter sikkerheden tættere på de workloads, der har brug for beskyttelse.

Hvilke udfordringer løser Hypershield?
Cisco Hypershield er en revolutionerende ny sikkerhedsarkitektur der løser tre vigtige kundeudfordringer i forsvaret mod nutidens sofistikerede trusselslandskab:

Distribueret beskyttelse mod udnyttelse: Hackere er dygtige til at udnytte nyligt offentliggjorte sårbarheder hurtigere, end forsvarerne kan nå at patche dem. Ifølge Cisco Talos Threat Intelligence ser forsvarere næsten 100 nye sårbarheder hver dag, og det kan føre til katastrofale resultater. Hypershield leverer beskyttelse på få minutter ved automatisk at teste og implementere kompenserende kontroller i den distribuerede struktur af håndhævelsespunkter.

Autonom segmentering: 
Når en angriber først er inde i netværket, er segmentering nøglen til at stoppe deres laterale spredning i infrastrukturen. Hypershield observerer, begrunder og revurderer automatisk eksisterende politikker for autonomt at segmentere netværket, hvilket løser dette i store og komplekse miljøer.

Selvkvalificerende opgraderinger: Hypershield automatiserer den utroligt besværlige og tidskrævende proces med at teste og implementere opgraderinger, når de er klar, ved at udnytte et dual dataplane. Denne helt nye softwarearkitektur gør det muligt at placere softwareopgraderinger og politikændringer i en digital tvilling, der tester opdateringer ved hjælp af kundens unikke kombination af trafik, politikker og funktioner, og derefter anvender disse opdateringer uden nedetid.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>