Cisco gennemfører opkøbet af Splunk
Hjem LEVERANDØRCISCO Cisco gennemfører opkøbet af Splunk

Cisco gennemfører opkøbet af Splunk

Af Redaktionen

Det er en ny dag for dine data. Cisco vil, med styrken fra Splunk, revolutionere den måde, hvorpå virksomheder udnytter data til at forbinde og beskytte alle aspekter af deres organisationer.

Nyhedsoversigt

  • Cisco er nu unikt positioneret til at drive, beskytte og fremme AI-revolutionen for kunderne.
  • Cisco vil bringe netværkets fulde kraft sammen med markedsledende løsninger inden for  sikkerhed og observerbarhed.
  • Med Splunk bliver Cisco en af de største softwarevirksomheder i verden.

Cisco meddelte i dag, at de har gennemført opkøbet af Splunk og dermed skabt grundlaget for at levere uovertruffen synlighed og indsigt på tværs af en organisations samlede digitale fodaftryk.

For at trives i den nye digitale æra skal organisationer forbinde og beskytte alt, hvad de gør. De er nødt til at forbinde de mennesker, steder, applikationer, data og enheder, der driver deres forretning, samtidig med at de beskytter hele deres digitale fodaftryk mod cybersikkerhedstrusler, nedetid og andre kritiske forretningsrisici.

Cisco vil bringe netværkets fulde kraft sammen med markedsledende sikkerheds- og observerbarhedsløsninger for at levere et samlet overblik i realtid over hele det digitale landskab, hvilket hjælper teams med proaktivt at forsvare kritisk infrastruktur, forhindre afbrydelser og forfine netværksoplevelsen.

“Vi er begejstrede for officielt at byde Splunk velkommen til Cisco,” siger Chuck Robbins, formand og CEO for Cisco. “Som en af verdens største softwarevirksomheder vil vi revolutionere den måde, vores kunder udnytter data til at forbinde og beskytte alle aspekter af deres organisation, når vi hjælper med at drive og beskytte AI-revolutionen.”

Cisco gennemfører opkøbet af Splunk“At forene Splunk og Cisco vil give en enorm værdi til vores fælles kunder over hele verden,” siger Gary Steele, Executive Vice President, General Manager, Splunk. “Kombinationen af Cisco og Splunk vil give omfattende synlighed og indsigt på tværs af en organisations komplette digitale fodaftryk og levere et hidtil uset niveau af modstandsdygtighed gennem den mest omfattende og kraftfulde produktportefølje for sikkerhed og observerbarhed på markedet.”

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>