OnePlus afslører nu flere detaljer om deres nye produkt-line-up
Hjem LEVERANDØRONEPLUS OnePlus afslører nu flere detaljer om deres nye produkt-line-up

OnePlus afslører nu flere detaljer om deres nye produkt-line-up

Af Redaktionen

Den globale teknologivirksomhed OnePlus løfter i dag sløret for flere detaljer om deres nye og udvidede produkt-line-up, der vil blive præsenteret ved sommerens lanceringsevent den 16. juli i Milano.

Eventen byder på hele fire spændende nye produkter, der alle er designet til at optimere brugernes digitale liv.

Til OnePlus’ kommende lanceringsevent introduceres både den nye smartphone OnePlus Nord 4, den nye tablet OnePlus Pad 2, det nye smartwatch OnePlus Watch 2R og de nye trådløse høretelefoner OnePlus Nord Buds 3 Pro.

“Vi glæder os helt vildt til at afholde vores sommerlanceringsevent i Milano den 16. juli. Vores forventninger er høje, og vi ser frem til at høre, hvad vores brugere synes om de nye produkter, som vi stille og roligt løfter sløret for. De fire nye produkter er udviklet i tæt samarbejde med vores OnePlus Community og er designet til at hjælpe brugerne med at optimere alle aspekter af deres digitale liv”, siger Thor Gøtz, der er landechef for OnePlus i Danmark.

OnePlus Nord 4

OnePlus Nord 4 er det nyeste medlem af OnePlus Nord-familien, og med en tykkelse på 7,99 mm er det den slankeste OnePlus Nord nogensinde. Smartphonen har også det eneste unibody-design i metal i 5G-æraen, hvilket bringer den klassiske styrke og sofistikering af aluminium tilbage til smartphones. OnePlus Nord 4 er udviklet ved hjælp af flere avancerede teknikker, herunder et nano-ætset design og et revolutionerende nyt antennedesign, som bidrager til at fortsætte OnePlus Nords mission om at gøre flagskibsteknologi tilgængelig uden en flagskibspris. Den nye smartphone kommer i de to farver Mercurial Silver og Obsidian Midnight.

OnePlus afslører nu flere detaljer om deres nye produkt-line-upOnePlus Pad 2

OnePlus Pad 2 slutter sig til OnePlus Pad og OnePlus Pad Go i OnePlus’ voksende tablet-familie. Den nye tablet bygger videre på det solide fundament fra tidligere generationer af OnePlus Pad med sit letvægtsdesign og 7:5 skærmformat, hvilket gør den perfekt til at hjælpe brugerne med at øge produktiviteten, uanset hvor de befinder sig. OnePlus Pad 2 er også udstyret med den nyeste AI-teknologi samt et førende chipset inden for branchen og kommer i farven Nimbus Gray.

OnePlus Nord Buds 3 Pro

OnePlus Nord Buds 3 Pro er de seneste OnePlus Nord Buds, der fortsætter med at gøre high-end lydteknologi tilgængelig til den laveste pris til dato. Udover at have brancheførende kvalitetsniveauer af bas, kommer OnePlus Nord Buds 3 Pro også med aktiv støjreduktionsteknologi, der hjælper med at blokere uønsket støj, ligesom de samtidig leverer klar kvalitetslyd. De nye høretelefoner kommer i de to farver Soft Jade og Starry Black.

OnePlus Watch 2R

OnePlus Watch 2R er efterfølgeren til det succesfulde OnePlus Watch 2, som blev lanceret med en revolutionerende Dual-Engine Architecture. På samme måde som sin forgænger har det nye smartwatch en batterilevetid på 100 timer, og inkluderer desuden forbedret fitness-tracking for at hjælpe brugeren med at opnå de mest præcise resultater under deres træning. OnePlus Watch 2R kommer i de to farver Forest Green og Gunmetal Gray.

Sådan følger du med

OnePlus’ sommerlanceringsevent afholdes i Milano i Italien den 16. juli og vil blive livestreamet på OnePlus’ YouTube-kanal.

 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>