PANASONIC LANCERER NY SOFTWAREBASERET MEDIEPRODUKTIONSSUITE
Hjem AI Panasonic lancerer ny softwarebaseret medieproduktionssuite

Panasonic lancerer ny softwarebaseret medieproduktionssuite

Af Redaktionen

Videoproduktion bliver intuitiv og effektiv med den nye Media Production Suite.

Dens Video Mixer-plugin bruger AI-teknologi med AI Keying-funktion til at eliminere behovet for en grøn baggrund, selv når man filmer udendørs.

Panasonic Connect Europe præsenterede i dag sin nye softwarebaserede Media Production Suite, der samler PC-software til Panasonics professionelle kamerasystemer på en enkelt brugervenlig platform. Det giver adgang til flere funktioner på en enkelt skærm til intuitiv og effektiv videoproduktion direkte på settet. Media Production Suite er gratis, men tilbyder også forskellige betalte plugins, der fortsat vil blive udvidet i fremtiden.

PANASONIC LANCERER NY SOFTWAREBASERET MEDIEPRODUKTIONSSUITEEfterhånden som brugen af video stiger i den akademiske verden og i erhvervslivet, strømliner den nye Media Production Suite kamerainstallationen med en lang række funktioner, der muliggør videoproduktion af høj kvalitet med små teams. En intuitiv, touch-baseret brugerflade forenkler betjeningen, så selv ikke-specialiserede medarbejdere kan producere video i høj kvalitet.

De grundlæggende funktioner i Device View og PTZ Control er inkluderet gratis i Media Production Suite. Betalte plugins omfatter Video Mixer, Visual Preset og Auto Tracking.

Funktionen Device View centraliserer styringen af flere PTZ-kameraer fra en enkelt pc, herunder kamera-netværksindstillinger, statuskontrol og strøm. Den registrerer automatisk alle tilsluttede kameraer og implementerer netværksindstillinger og firmwareopgraderinger samtidigt, hvilket giver effektiv videostyring over netværk.

Med PTZ Control kan brugerne justere kameraets panorering, hældning og zoom samt fokus, iris, forstærkning, hvidbalance, lukker og ND-filter, mens de ser videooutput fra en PC. Det accepterer op til 100 forudindstillinger til smart betjening.

En bred vifte af betalte plug-ins kan også føjes til platformen for at imødekomme specifikke behov, såsom automatisk sporing til nøjagtig sporing ved hjælp af ansigtsgenkendelse og kropsgenkendelse for at følge uventede bevægelser til fleksibel, automatiseret videooptagelse.

Det snart kommende Video Mixer plug-in vil bruge AI-teknologi med AI-Keying-funktionen for at eliminere behovet for en grøn baggrund, når du komponerer baggrunde, selv når du optager udendørs. Det understøtter P-in-P-behandling, automatisk videoswitching, knyttet til mikrofon, samt SDI, NDI og SRT input/output.

Endelig giver Visual Presets brugerne mulighed for blot at klikke på et ikon for at pege flere PTZ-kameraer mod et motiv til produktioner med flere kameravinkler. Det er også muligt at forbinde et PTZ-kamera og en trådløs Panasonic-mikrofon for at automatisere videooptagelse af talere, for eksempel på hybridkonferencer.

Media Production Suite er tilgængelig nu.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>