Samsung og Marimekko lancerer næste samarbejde
Hjem LEVERANDØRSAMSUNG Samsung og Marimekko lancerer næste samarbejde

Samsung og Marimekko lancerer næste samarbejde

Af Redaktionen

I januar annoncerede Samsung og Marimekko deres samarbejde, der kombinerer Marimekkos farverige design med Samsungs innovative koncepter.

Som en del af samarbejdet blev over 40 ikoniske Marimekko-designs fra designere som Maija Isola tilgængelige kunstværker i Samsung Art Store til The Frame TV.

Nu udbygges partnerskabet med en serie af tilbehør med det ikoniske mønster, der udvider sortimentet til at dække Samsung Galaxy-tilbehør.

Samsung og Marimekko lancerer næste samarbejdeSamsung stiler efter at kombinere legende farver, innovativt design og kreativitet i sine produkter – et eksempel er de populære Flip- og Fold-modeller. Ved at udvide sit sortiment af livsstilstilbehør i samarbejde med Marimekko tager Samsung denne designfilosofi til det næste niveau. Tilbehør som mobilcovers, Galaxy Buds-cover og urremme får et friskt touch med det ikoniske Unikko-print. Dette samarbejde giver Samsung-brugere mulighed for at udtrykke deres personlige stil og farverige fantasi inden for en bred vifte af interesser – fra fitness til design.

“Vi er meget glade for dette næste skridt i vores samarbejde med Marimekko. Ved at kunne tilbyde vores brugere unikt og stilfuldt tilbehør med Marimekkos ikoniske print, giver vi dem mulighed for at udtrykke deres personlighed og stil på en karakteristisk måde”, siger Claus Holm, som er landechef for Samsung i Danmark.

Kollektionen vil være tilgængelig fra april 2024 via Samsungs webshop og udvalgte forhandlere i norden.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>