Logitech først med at skifte til genanvendt plast og genbrugsmaterialer i sin videokonferenceportefølje
Hjem BÆREDYGTIGHED Logitech først med at skifte til genanvendt plast og genbrugsmaterialer i sin videokonferenceportefølje

Logitech først med at skifte til genanvendt plast og genbrugsmaterialer i sin videokonferenceportefølje

Af Redaktionen

Nu kan Logitechs kunder indrette hele konferencelokalet med bæredygtig teknologi, som gør det lettere at holde CO2-aftrykket i skak.

Eksisterende videokonferenceprodukter fra Logitech redesignes med genbrugsmaterialer – uden det påvirker hverken pris eller kvalitet.

Allerede nu laves produkter som Logitech Sight, Rally Bar-familien, webkameraer, mus, headset og tastaturer af genbrugsmaterialer.

Logitech annoncerer i dag, at alle videosamarbejdsenheder, der kører på CollabOS-operativsystemet, fremover vil blive fremstillet med genanvendt plastik. Eksisterende produkter – Rally Bar, Rally Bar Mini, Tap IP, Tap Scheduler og Scribe – opdateres med materialer, der reducerer kulstofpåvirkningen per enhed.

– Ved at reducere kulstofaftrykket i vores videokonferenceprodukter hjælper vi andre virksomheder med at håndtere de bæredygtighedsudfordringer, som de står med, siger Prakash Arunkundrum, Chief Operating Officer hos Logitech.

– Ikke nok med, at vi designer og fremstiller nye produkter med genbrugsplast og andre materialer med lavere kulstofindhold; vi opdaterer også eksisterende produkter. Det gør vi uden at hæve priserne eller gå på kompromis med den høje kvalitet og ydeevne, som virksomhederne forventer af Logitech, siger han.

At reducere negativ miljøpåvirkning er hurtigt blevet en nødvendighed for mange virksomheder. I en nylig undersøgelse blandt it-fagfolk foretaget af analysefirmaet Frost & Sullivan siger 65%, at det at blive førende inden for miljø, socialt ansvar, ledelse og bæredygtighed er et kritisk eller meget vigtigt forretningsmål i det kommende år.

Ved at anvende principperne bag konceptet Design for Sustainability (DfS) i Logitechs videokonferenceprodukter, kan Logitechs kunder nu udstyre hele konferencelokaler – herunder Microsoft Teams Rooms og Zoom Rooms – med teknologi designet med bæredygtighed for øje. Dette bygger på de fremskridt, Logitech allerede har opnået med personligt udstyr som webkameraer, headset, mus og tastaturer.

Design for bæredygtighed (DfS)
Brugen af cirkulære materialer er et centralt princip i DfS. Det er materialer, som kan genvindes fra affald og gives et nyt liv, herunder post-consumer genanvendt plast (PCR), som Logitech kalder next life plastics.

Nyere videokonferenceprodukter som Logitech Sight:

  • Indeholder minimum 50% certificeret genbrugsplast
  • Har 21% reduktion i CO2-fodaftryk
  • 1.400 tCO2e mindre kulstofforbrug pr. 100.000 enheder (nok til at køre rundt om jorden ca. 131 gange†)

Logitech først med at skifte til genanvendt plast og genbrugsmaterialer i sin videokonferenceporteføljeDerudover har Logitechs videokonferenceprodukter:

  • Aluminium med lavt kulstofindhold fremstillet af vedvarende energi i stedet for fossile brændstoffer
  • Emballage fra FSC-certificerede skove og andre kontrollerede kilder
  • 100% genanvendt tekstil i Rally Bar-familien
  • Mulighed for at indsamle og genbruge gammelt videokonferenceudstyr via Logitech Select

Strømbesparende tilstande, der potentielt kan reducere Rally Bar og Rally Bar Minis kulstofpåvirkning med 1,65 tons CO2-ækvivalenter**

Tilbyder at dele DfS-ekspertise
Logitech har reduceret sine indirekte udslip med 21% i 2022 med målet om at fjerne mere kulstof, end de skaber, inden 2030.

For at få endnu mere kulstofreduktion og stimulere fremskridt i hele branchen, tilbyder Logitech åbent at dele sine DfS-principper, -værktøjer og -viden, så andre forbrugerteknologiproducenter der ønsker at øge sin bæredygtighedsindsats, også kan indarbejde mere bæredygtige materialer i fremstillingsprocessen.

Gennemsigtighed og ansvarlighed
Efterhånden som flere virksomheder tager ansvar for målbart at reducere sin kulstofpåvirkning, søger de i stigende grad teknologileverandører, som prioriterer åbenhed via måltal, rapportering og tredjepartscertificeringer. Logitech er på vej til at nå sit 2025-mål om at registrere kulstofaftryk for hvert produkt i porteføljen, så det bliver lettere for indkøbere at træffe informerede beslutninger om – og rapportere om – hvilken miljøpåvirkning det har, når de køber udstyr til virksomhedens mødelokaler, skriveborde og flex desking. Logitech rapporterer årligt om sine fremskridt mod at nå klimamålet, senest i sin 2023 Impact Report.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>