Telenor udnævner ny koncerndirektør for People & Corporate Affairs
Hjem TELEKOMMUNIKATION Telenor udnævner ny koncerndirektør for People & Corporate Affairs

Telenor udnævner ny koncerndirektør for People & Corporate Affairs

Af Redaktionen

Telenor har udnævnt Isabella Emilie Birkbøll til ny koncerndirektør for People & Corporate Affairs med ansvar for det juridiske og regulatoriske område i Telenor samt HR, kommunikation og ESG.

Isabella Emilie Birkbøll er udnævnt til ny koncerndirektør for People & Corporate Affairs i Telenor og indtræder i den forbindelse i Telenor Danmarks direktion.

Isabella Emilie Birkbøll kommer fra en stilling som Head of Legal and Regulatory Affairs i Telenor, hvor hun siden 2022 har stået i spidsen for teleselskabets juridiske og regulatoriske arbejde.

Før da har hun i en årrække bestredet ledende stillinger i finanssektoren, bl.a. som Group Chief Compliance Officer i Codan/Alm. Brand.

”Telebranchen er på mange måder stadig ny for mig, men jeg er blevet bidt af branchens tempo og ikke mindst kulturen i Telenor, der er præget af et stærkt fællesskab, åbenhed og ordentlighed, som gennemsyrer hele organisationen og alle vores fantastiske forbindelser,” siger Isabella Emilie Birkbøll og fortsætter:

”Jeg overtager et stærkt hold og en division, hvis fornemmeste opgaver er at opretholde god governance med høje værdier og standarder, udvikle organisationen og fastholde en stærk kultur – og ikke mindst at understøtte resten af forretningen med at nå deres mål og levere på Telenors ambition om at give danske forbrugere og virksomheder en tryg og sikker digital hverdag. Det arbejde glæder jeg mig til at fortsætte.”

Telenor udnævner ny koncerndirektør for People & Corporate Affairs

Isabella Emilie Birkbøll

”I Telenor arbejder vi strategisk med at identificere og udvikle egne talenter til at overtage nøglepositioner, og det er Isabella et førsteklasses eksempel på. Isabella kom til Telenor for halvandet år siden med erfaring og kompetencer, der gjorde hende til den naturlige arvtager i People & Corporate Affairs. Hun har på kort tid demonstreret et smittende drive, stærke lederegenskaber, et kommercielt og løsningsorienteret mindset og en bemærkelsesværdig evne til at skære igennem komplekse juridiske spørgsmål.”

“Jeg plejer at sige, at vores kultur og organisation er vores styresystem, hvilket er vores største styrke. Med HR og kommunikation overtager Isabella dermed en helt central del af Telenor, men jeg er slet ikke i tvivl om, at hun er den helt rette til at løfte opgaven,” siger Lars Thomsen, CEO i Telenor Danmark.

Isabella overtager stillingen fra Mette Eistrøm Krüger, der er rykket videre internt til en stilling som Senior Vice President, People, Culture & Corporate Affairs, i Telenor Nordics.

Isabella bor i Brønshøj sammen med sin mand og to piger på 11 og 8 år.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>