PANASONIC EFFEKTIVISERER ARBEJDSGANGE MED EN RÆKKE NYE AVOIP-PRODUKTER PÅ ISE 2024
Hjem NYE PRODUKTER Panasonic effektiviserer arbejdsgange med nye AVoIP-produkter på ISE 2024

Panasonic effektiviserer arbejdsgange med nye AVoIP-produkter på ISE 2024

Af Redaktionen

Panasonic præsenterer nye AVoIP-klare og Intel SDM-kompatible produkter til underholdning, uddannelse og forretningssamarbejde på ISE 2024.

På ISE 2024 afslørede Panasonic Connect Europe i dag en bred vifte af næste generations produkter, der er designet til at gøre det muligt for underholdnings-, uddannelses- og erhvervskunder nemt at dele indhold hvor som helst og hvor som helst med AVoIP.

Blandt de visuelle innovationer var de seneste AVoIP-klare produkter, som er kompatible med Intel Smart Display Module-specifikationen, samt Panasonics nye serie af medieprocessorer til multiprojektion og den seneste udvikling inden for bæredygtige projektorer. Panasonic ProAV fokuserer på den banebrydende nye Media Production Suite og de seneste KAIROS-opdateringer i hjertet af Panasonics komplette IP-workflow og ægte glas-til-glas-løsninger.

  1. Nye medieprocessorer omdefinerer multiprojektion til fordybende oplevelser – tilgængelig fra Q2 2024

Panasonic Connect Europes ET-FMP50-serie består af tre medieprocessorer, der forenkler arbejdsgange og forbedrer multiprojektionsoplevelser til lokationsbaseret underholdning. Serien omfatter to boksenheder (ET-FMP50/FMP20) og et funktionskort, der er kompatibelt med Intel SDM-specifikationen (ET-SBFMP10). Serien er udelukkende designet til multiprojektion og har manuel eller kamerabaseret automatisk billedjustering/warping og medieafspilningsfunktioner, der strømliner arbejdsgangen med forskellige brugervenlige funktioner og samtidig forbedrer pålideligheden i et Panasonic-økosystem med multiprojektion.

FMP50-serien opfylder behovet for enkelhed og pålidelighed i komplekse miljøer med flere projektorer for integratorer, der er ansvarlige for lokationsbaseret underholdning med tids- og budgetbegrænsninger, og giver en holistisk mediedistributionsløsning til Panasonics projektions-økosystem. Det reducerer behovet for en avanceret medieserver, forenkler kabelføring og installation, forbedrer driftskompatibiliteten og forbedrer den visuelle oplevelse for gæsterne.

  1. Panasonics mest bæredygtige LCD-projektor – tilgængelig fra 2. kvartal 2024

Panasonic præsenterer sin hidtil mest bæredygtige projektor: LCD-projektorserien MZ882. Med en lysstyrke på op til 8.200 lm sætter MZ882-serien en ny standard for visuel kvalitet inden for uddannelse og på arbejdspladsen, samtidig med at der lægges stor vægt på holdbarhed og omkostningseffektivitet.

Det er en milepæl i virksomhedens bestræbelser på at reducere CO2-aftrykket fra sine produkter, for første gang inklusive genanvendt resin (10%) i hovedprojektor-enheden og med genanvendelige komponenter overalt. Projektoren minimerer spild gennem mindre emballage og tilhørende tilbehør og introducerer energibesparende innovationer, samtidig med at den leverer de lyse, skarpe billeder i veloplyste rum, som kunderne forventer fra Panasonic.Ved at skifte til denne fleksible projektor kan organisationer reducere energiforbrug, affald og CO2-fodaftryk i overensstemmelse med deres mål for bæredygtig udvikling.

  1. Panasonics nye 1-Chip DLP-projektorserie gør Immersive Entertainment tilgængelig for alle – tilgængelig 3. kvartal 2024.

PANASONIC EFFEKTIVISERER ARBEJDSGANGE MED EN RÆKKE NYE AVOIP-PRODUKTER PÅ ISE 2024Det udvidede 4K-område for RQ7 Series 1-Chip DLP Projector gør fordybende visuelle 4K-oplevelser tilgængelige for alle. RQ7-serien (7.500 lm) er positioneret mellem FRQ60-serien (6.000 lm) og REQ12-serien (12.000 lm) og tilbyder større fleksibilitet og et bredere udvalg af projektormapping-løsninger til gallerier, museer og lokationsbaserede underholdningsattraktioner (LBE).Det er også den første Panasonic-projektor under 8.000 lumen, der er Intel SDM-

kompatibel for nem integration i eksisterende infrastruktur og AVoIP.

  1. Panasonic udvider sit sortiment af Intel SDM-produkter for at optimere fleksibiliteten for kunderne

Panasonic Connect Europe har i dag annonceret en udvidelse af sit sortiment af Intel SDM-specifikationskompatible produkter og bekræfter dermed sit engagement i fleksibilitet og valgmuligheder i sine visuelle løsninger. Ved at følge Intel SDM-specifikationen kan Panasonics visuelle systemer udvikle sig i takt med kundernes behov, så brugerne kan udnytte nye tendenser og samtidig forbedre fleksibilitet, effektivitet og bæredygtighed.

Da der endnu ikke er etableret en dominerende AVoIP-standard, giver Intel SDM-kompatibilitet flere fordele, når branchen går over til N-til-N multicast via AVoIP. Ved at vælge Intel SDM-kompatible kort kan kunderne vælge en AVoIP-standard, der bedst opfylder deres behov, reducere brugen af konverteringsenheder, forenkle systemkompleksiteten og muliggøre transmission af medieindhold over lange afstande via omkostningseffektivt CAT5/6-kabel.

Panasonic Connects vision er en fremtid, hvor visuelle løsninger omdannes til højtydende kantterminaler, der forbedrer funktionaliteten og samtidig minimerer systemkompleksiteten. Panasonics projektorer og displays, der er kompatible med Intel® SDM-standarden, fungerer med en bred vifte af proprietære SDM-kort samt kort udviklet af tredjeparter. Der udføres omfattende kvalitetstest af disse kort, hvilket bekræfter kompatibiliteten og giver kunderne tillid og tryghed.

  1. Panasonics nye RMS-service optimerer komplekse projektionsmiljøer

Panasonics nye cloud-baserede Remotely Managed Service (RMS) er designet til at hjælpe partnere med at administrere og optimere komplekse multiprojektionsmiljøer inden for Immersive Entertainment og andre hurtigt voksende områder inden for lokationsbaseret underholdning. RMS er skræddersyet til IT-chefer inden for lokationsbaseret underholdning, eventproduktion, edutainment, uddannelse og virksomheder og hjælper med at levere systempålidelighed, enhedens levetid og billedkonsistens for at understøtte stabil, langsigtet drift.

Remote Monitoring Service (RMS) giver kunderne adgang til Panasonics centrale overvågningscenter via en cloud-baseret fjernvedligeholdelsesplatform, så der kan hentes data i realtid fra alle projektorer på netværket. Det giver brugerne mulighed for at fjernovervåge projektorer, reagere på alarmer og advarsler, lave forebyggende vedligeholdelsesplaner og sikre videokonsistens gennem et sæt administrerede tjenester. Løsningen er udstyret med værktøjer, der understøtter og forlænger oppetiden, opretholder billedkvaliteten og strømliner vedligeholdelsen, og den løfter styringen af komplekse multiprojektorinstallationer til et nyt niveau.

  1. Ny softwarebaseret Media Production Suite til intuitiv og effektiv videoproduktion – tilgængelig nu.

ProAV-teamet præsenterede sin nye softwarebaserede Media Production Suite, der samler PC-software til Panasonics professionelle kamerasystemer på én praktisk platform. Det giver adgang til flere funktioner på en enkelt skærm til intuitiv og effektiv videoproduktion direkte på settet. Media Production Suite er gratis, men tilbyder også forskellige betalte plugins, der fortsat vil blive udvidet i fremtiden.

For eksempel vil det snart tilføjede Video Mixer-plugin bruge AI-teknologi med AI Keying-funktionen til at eliminere behovet for en grøn baggrund, selv når man filmer udendørs. De grundlæggende funktioner i Device View og PTZ Control er inkluderet gratis i Media Production Suite. Bland betal-plugins finns Video Mixer, Visual Preset och Auto Tracking.

  1. Kraftfulde opdateringer til produktionsplatformen KAIROS

Panasonic har afsløret en række kraftige forbedringer af sin avancerede KAIROS produktionsplatform. For at udbygge systemets fleksibilitet er der blevet introduceret SDI I/O-kort (AT-KC20M1) til de tre nyeste Kairos Core-servere AT-KC200 og AT-KC2000/KC2000S1. Med muligheden for at tilføje op til 4 AT-KC20M1-enheder til hver Kairos Core, øger disse højtydende og pålidelige SDI I/O-kort kapaciteten og tilbyder maksimalt 48 indgange/udgange (32 ind og 16 ud) med 3G SDI og 4 kort, hvilket understøtter større og mere komplekse produktioner end nogensinde før.

Derudover vil ny firmware (V1.6) til KAIROS, der er tilgængelig i 1. kvartal af 2024, fortsat levere forbedret funktionalitet.

Det bringer nye filtre til øget kreativitet, herunder farvekorrektion. Der er også indført uafhængige brugeradministrationsfunktioner. Derudover vil der være en ny Still Image Store med afspilningsliste og overgangsfunktionalitet for enklere og hurtigere produktion. Ny valgfri software til Kairos Core Manager (AT-SFCM10) er låst op for at give brugerne Core backup-systemer, mediegendannelse og synkronisering. 16:10 native opløsning i ST 2110, som vil blive understøttet i fremtiden, vises også på ISE. 16:10 native opløsning i ST 2110, som vil blive understøttet i fremtiden, vises også på ISE.

Panasonic UR100 4K PTZ-kamera, UCU700/710 4K CCU med forbedret IP-forbindelse og Corporate Studio med fuldt IP-workflow, der leverer en ægte glas-til-glas-løsning, vil også være tilgængelige på messen og vises sammen med KAIROS.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>