Automatiskt utkast
Hjem NYE PRODUKTER Nissan X-Trail som redningskøretøj til bjergene, der bringer e-4ORCE til skibakkerne

Nissan X-Trail som redningskøretøj til bjergene, der bringer e-4ORCE til skibakkerne

Af Redaktionen

Nissan bringer firehjulstræk systemet e-4ORCE’s styrke med til de europæiske skibakker denne vinter i forbindelse med en X-Trail e-4ORCE, der er stærkt modificeret som redningskøretøj til bjergene.

Vi kalder den Nissan X-Trail Mountain Rescue.

Modificeringerne indeholder erstatning af hjulene med larvefødder, der giver greb på de glatte pister, og bagsæderne er fjernet, så der er plads til en båre, der kan transportere evt. skadede skiløbere til nærmeste lægehjælp samt et sæde til sygepersonale.

Udvendigt er der monteret en særlig tagræling til at medbringe en evakueringsbåre og sneskovle. En sirene samt en blinkende lys bar og stærke lygter er også monteret i og på taget. Brede skærme foran og bag er integreret til at tilpasse sig stierne, og foran er kofangeren blevet forstærket, så den kan bære et spil med håndsving. Et forstærket anhængertræk er også monteret for og bag og der er monteret fodbræt på siden da denne X-Trail har en frihøjde, der er 23 cm højere end den normale udgave.

Formålet med udvikling og opbygning af X-Trail Mountain Rescue er at demonstrere det avancerede firehjulstræk e-4ORCE, der består af to elmotorer, som bilen er udstyret med. Dette system adskiller sig fra et traditionelt, mekanisk system ved at reagere og skifte greb på 1/10.000 del af et sekund, hvilket er ca. 1.000 gange hurtigere end et traditionelt firehjulstræk system. Og det kan tilpasse distributionen af energi til hjulene individuelt afhængigt af greb. E-4ORCE systemet arbejder supereffektivt med at give greb i alle situationer og dermed give føreren tryghed – både når der er vådt og mudret og med sne og is i bjergene.

X-Trail Mountain Rescue støtter en kampagne i fem europæiske skisportssteder med titlen ”Ride Responsibly” (red. Kør med omtanke). Nissan vil markedsføre høflig ski-piste-etikette med placering af et digital skilt, der opfordrer skiløberne til at sætte farten ned, hvor flere skipister mødes, så muligheden for sammenstød mindskes. Ligesom vi kender det fra fartmåler-skilte på vejene, vil tilsvarende digitale skilte vise farten på skiløberne og skrive et ”TAK” til dem, der overholder en passende fart eller et ”Sænk farten” til dem, der kører for hurtigt. Nissan X-Trail Mountain Rescue vil blive udstillet i en glasmontre på det populære skisportssted Cervinia i Italien.

Automatiskt utkast

Nissan X-Trail Mountain Rescue bringer e-4ORCE til skibakkerne

”Formålet med udviklingen af X-Trail Mountain Rescue og kampagnen er at informere forbrugere om fordelene ved Nissan’s avancerede elektriske firehjulstræksystem e-4ORCE”, udtaler Coralie Musy, Vice President, Brand & Consumer Experience, Nissan AMIE

På videoen demonstrerer Nissan X-Trail Mountain Rescue kørekontrol og evner ved hjælp af firehjulstræk systemet e-4ORCE https://youtu.be/M-kEJcd2hFw?si=2eAgLcnMOZBKwX0P

Nissan X-Trail er en stor familie crossover, der fås både med en mild-hybrid benzinmotor og med Nissan e-POWER teknologi (bilen er drevet af en elmotor, der oplades undervejs ved hjælp af en benzinmotor). e-POWER udgaven tilbydes også med firehjulstræk systemet e-4ORCE. Modellen fås med fem eller syv sæder efter behov.

Nissan X-Trail er en af de mest populære Nissan modeller med salg i mere end 100 markeder igennem mere end 20 år. Nuværende model er fjerde generation og bygger på de tre tidligere generationers gode DNA og erfaringer.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>