HP revolutionerer digitalt print med banebrydende teknologi og automatisering
Hjem NYE PRODUKTER HP revolutionerer digitalt print med banebrydende teknologi og automatisering

HP revolutionerer digitalt print med banebrydende teknologi og automatisering

Af Redaktionen

Nye HP-løsninger til produktionslinjer øger produktiviteten markant og forbedrer økonomien ved digitalt print.

På årets Dscoop Edge konference indledte HP Inc. en ny æra for digitalt print med den seneste serie af HP’s digitale trykmaskiner og intelligente løsninger, der er designet til at imødekomme produktionsudfordringer inden for kommercielt print samt mærke- og emballageindustrierne.

For at trykkerivirksomheder kan udvide deres forretning skal de have adgang til nye vækstmuligheder ved at omfavne digitalt print og intelligente produktionslokaler.

“Vi er forpligtet til at låse op for profitabel og bæredygtig vækst for vores kunder. Vores LEP, LEPx og inkjet-teknologier er blevet forbedret med hensyn til kvalitet, alsidighed, produktivitet, bæredygtighed og økonomi”, siger Haim Levit, SVP og Division President of HP Industrial Print.

Sikker, effektiv og innovativ produktion

 • HP Indigo 120K Digital Press sætter en ny standard for højvolumenproduktion og automatisering, og giver trykkerier mulighed for at flytte opgaver fra analog til digital for at imødekomme krævende kundebehov. Ved at kombinere analoge og digitale teknologier reduceres antallet af menneskelige kontaktpunkter og muliggør multi-trykmaskinebetjening af en enkelt operatør. Den nye trykmaskine leverer offset-matching billedkvalitet, fleksibel jobrouting mellem offset og digital og en ECO-tilstand, der reducerer trykmaskinens CO2-aftryk med 11%.
 • HP Indigo 18K Digital Press tager alsidighed, effektivitet og brugervenlighed til nye højder. Den håndterer det bredeste udvalg af trykopgaver med forskellige substrater og jobtyper. Avancerede AI-funktioner, som automatisk gendannelse og proaktive advarsler, forbedrer produktiviteten, hvilket når op til 80% trykmaskine-tilgængelighed inden for en enkelt vagt. Indigo 18K Enhanced Productivity Mode (EPM) giver 24% energibesparelse pr. ark.
 • HP Indigo 7K Secure Digital Press revolutionerer begrænset digital sikkerhedsudskrivning ved at udføre sikkerhedsfokuserede trykopgaver i én enkelt passage. Den arbejder sammen med Jura JSP for at muliggøre skræddersyede arbejdsgange til sikkerhedsproduktionslinjer, så kunder kan diversificere deres tilbud og imødekomme forskellige sikkerhedsbehov for at tiltrække nye kunder og vækste deres forretning.

Vejen til succes gennem automatiserede processer

HP definerer branchens tilgang til automatisering gennem AI og robotteknologi og tilbyder et omfattende økosystem til automatisering af trykproduktion. Ved at udnytte automatiserede processer kan trykkerier opnå højere volumen og flere opgaver pr. tryk, og dermed vokse hurtigere end branchegennemsnittet. HP’s helhedsorienterede tilgang kombinerer effektive trykmaskiner med intelligente funktioner fra opgaveaflevering til levering. Dette inkluderer:

 • PrintOS Production Beat Support: Gør det muligt at overvåge hele produktionsområdet og indfange data i realtid fra analogt udstyr og digitalisere hele produktionen.
 • HP revolutionerer digitalt print med banebrydende teknologi og automatiseringIndigo PQ Maestro: En intelligent start-of-day-wizard, der bringer trykmaskinen til sin bedste ydeevne.
 • Preflight: Et AI-baseret beslutningsværktøj, der automatisk forudsiger egnetheden af den bedst egnede tryktilstand ved at lære kundens præferencer.
 • AAA 2.0 (Auto Alert Agent) advanced: En maskinlæringsalgoritme, der øger trykproduktiviteten uden menneskelig indgriben.

HP lancerer også HP Sustainability Amplifier-programmet, der gør det muligt for trykkerier at accelerere deres bæredygtighedsagenda og tilbyde mere bæredygtige print.

 Kontinuerlig innovation inden for Inkjet-teknologi

Som en pioner inden for inkjet-teknologi gennem 40 år, anvender HP PageWide Web Presses HP’s termiske inkjet-teknologi til at levere kvalitet og produktivitet på niveau med offset-print, samtidig med at have fordelene ved digitalt print. HP PageWide Plus-pakken inkluderer følgende forbedringer:

 • Performance Economy Color (EC) Mode: Leverer den trykkvalitet, kunderne kræver, for hurtigere gennemløbstid med mindre farveblæk og en 60% stigning i produktiviteten op til 800 fpm (244 mpm).
 • Generel tilgængelighed af Smart Workcell Controller: Tilbyder betydelige fremskridt inden for intelligent automatisering og produktivitetsforbedringer op til en faktor på 15x.
 • On Press Color Profiling: Automatisering transformerer farveprofilering til en opgave på mindre end 5 minutter – en tiendedel af hvad det normalt tager.

HP annoncerer desuden to nye ekstra kapaciteter, der udvider alsidigheden af HP PageWide Advantage 2200-webinkjetpressen:

 • Udvidelse af tungere medier: Gør det muligt for trykkerier at bruge tykkere substrater, så de kan fange flere værdifulde job op til 320 gsm/18pt.
 • Magnetic Ink Character Recognition (MICR) for Transactional Print Systems: Gør det muligt for trykkerier at fange flere specialopgaver og vækste deres forretning.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>