TP-Link og Pedab indgår samarbejde for at skabe mere innovation i Norden
Hjem TEKNIK TP-Link og Pedab indgår samarbejde for at skabe mere innovation i Norden

TP-Link og Pedab indgår samarbejde for at skabe mere innovation i Norden

Af Redaktionen

TP-Link, der er førende global udbyder af netværksenheder, netværkstilbehør og smart home-produkter, har i dag annonceret et nyt strategisk samarbejde med Pedab, der er en anerkendt udbyder af it-løsninger og -services.

Partnerskabet har til formål at udvide mulighederne for distribution af TP-Links produkter i Norden.

I samarbejdet vil TP-Link og Penab sammen tilbyde brancheførende ekspertise og skræddersyede løsninger, der sikrer en problemfri oplevelse for kunder i de nordiske lande.

”Sammen med Penab stræber vi efter at styrke vores tilstedeværelse hos kunderne og tilbyde innovative teknologiske løsninger til virksomheder i Norden,” fortæller Irving Mao, Country Manager for TP-Link i Norden.

TP-Link og Pedab indgår samarbejde for at skabe mere innovation i Norden”Vi er glade for partnerskabet med TP-Link, da vi hos Pedab bestræber os på at levere ekspertise gennem samarbejde – og sammen med TP-Link er vi klar til at hæve standarderne inden for innovation og kundetilfredshed i de nordiske lande. Sammen vil vi udnytte vores kollektive ekspertise til at levere skræddersyede løsninger, der sikrer en problemfri oplevelse for kunderne. Dette partnerskab centrerer sig ikke kun om produkter – det handler om en fælles forpligtelse til at levere uovertruffen værdi og forme fremtidens tilslutningsmuligheder i Norden”, fortæller Jesper Bartholdson, CEO i Pedab Groub.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>