ASUS Republic of Gamers annoncerer ROG Falchion RX Low Profile i Danmark
Hjem TEKNIK ASUS Republic of Gamers annoncerer ROG Falchion RX Low Profile i Danmark

ASUS Republic of Gamers annoncerer ROG Falchion RX Low Profile i Danmark

Af Redaktionen

65% gamingtastatur med slank profil, der på mesterlig vis inkorporerer pil- og navigationstaster og interaktivt touchpanel i en 60% ramme.

NØGLEPUNKTER

  • Kompakt, slankt design: 65% tastatur i en 60% ramme med en profil på 26,5 mm, med piletaster og navigationstaster
  • Forsmurte ROG RX Red og Blue Low-profile Optical Switches har centraliseret belysning og wobble-free tastetryk med næsten nul debounce-forsinkelse
  • Afspil/pause medier, juster lydstyrke og tastaturbelysning med multifunktionsknappen og det interaktive touchpanel
  • Tri-mode tilslutningsmuligheder: Bluetooth (op til tre enheder på samme tid), 2,4 GHz ROG SpeedNova trådløs teknologi og USB med ledning

ASUS Republic of Gamers (ROG) annoncerede i dag tilgængeligheden af ROG Falchion RX Low Profile-gamingtastaturet. Dette 65% tastatur blev for nylig præsenteret på CES 2024 og blev udvalgt til at modtage CES Innovation Award 2024. Det har en ultratynd profil på 26,5 mm og inkorporerer på mesterlig vis pil- og navigationstaster i en kompakt ramme på 60%.

Falchion RX Low Profile er bevæbnet med de forsmurte ROG RX Red eller Blue Low-profile Optical Switches, der har centraliseret belysning og giver konsistente, wobble-fri tastetryk med næsten nul debounce-forsinkelse. En multifunktionsknap og et interaktivt touchpanel på Falchion RX Low Profile giver brugerne mulighed for intuitivt at justere lydstyrke, afspille/pause medier eller tastaturbelysning; med kommandoer, der kan tilpasses via Armoury Crate.

Tri-mode-tilslutning giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse til tre enheder samtidigt via Bluetooth, eller bruge ROG SpeedNova 2,4 GHz trådløs teknologi eller kablet USB-forbindelse. ROG Omni-modtageren giver brugeren mulighed for at oprette forbindelse til flere understøttede enheder via en enkelt modtager for at frigøre en ekstra USB-port. Indeni er der to lag silikoneskum, som eliminerer ekko og ping ved skift, hvilket giver en fantastisk akustik, som forbedrer skriveoplevelsen.

For ekstra alsidighed understøtter Falchion RX Low Profile MacOS, og brugerne kan også nemt skifte mellem Windows- og MacOS-tilstand. Der medfølger også et praktisk rejsecover til daglig beskyttelse mod støv, ridser og anden slitage.

Kompakt og slankt design

ROG Falchion RX Low Profile bevarer 65%-layoutet fra sin forgænger for at give mere plads til musehånden, når du spiller. Piletasterne og navigationstasterne er inkluderet i den 60% aluminiumsramme. Den er også rejsevenlig med en profil, der kun er 26,5 mm tyk. Den slanke profil er mulig takket være brugen af RX Low-profile switches.

Optiske lavprofil-switches

RX Low-profile Optical Switches har UV-belagte ABS-taster med større modstandsdygtighed over for pletter og ridser end standard ABS-taster. De bevarer den velkendte ROG RX-struktur med en unik hul firkantet stilk, fire hjørnelåse og X-stabilisator-designet. Disse taster, der fås i både lineære røde og klikagtige blå varianter, er smurt på forhånd og giver konsistente, wobble-fri tastetryk med næsten nul debounce-forsinkelse. De røde og blå taster har en vandringsafstand på henholdsvis 1,0 mm og 1,5 mm.

Tri-mode tilslutningsmuligheder

ROG Falchion RX Low Profile har tri-mode-forbindelse via Bluetooth, 2,4 GHz ROG SpeedNova-teknologi eller kablet USB. Bluetooth-tilstand giver mulighed for samtidig tilslutning af op til tre enheder, med mulighed for nemt at skifte mellem dem. I mellemtiden udnytter den trådløse 2,4 GHz-tilstand ROG Omni-modtageren til at forbinde flere understøttede ROG-enheder til en pc via en enkelt USB-modtager, så brugerne kan parre Falchion RX Low Profile med en ROG Harpe Ace- eller Keris II-mus uden behov for endnu en dongle.

Touchpanel og LED-belysning

En multifunktionstast parret med et interaktivt touchpanel giver brugerne mulighed for at justere lydstyrken, styre medieafspilning og tilpasse tastaturbelysningen. Disse kontroller kan tilpasses i Armoury Crate-softwaren, så de inkluderer handlinger som at zoome ind/ud på billeder/sider. En LED-funktion lyser op, hver gang touchpanelet bruges.

Praktiske funktioner

ASUS Republic of Gamers annoncerer ROG Falchion RX Low Profile i DanmarkROG Falchion RX Low Profile understøtter MacOS og har en omskifter, der lader brugerne skifte mellem Windows- og Mac-tilstand.

Aura Sync-kompatibilitet giver et bredt farvespektrum og dynamiske lyseffekter, og hver tast er individuelt oplyst, så brugerne kan skabe et helt unikt look. Armoury Crate forener system- og lysstyring, hvilket gør det nemt at oprette, definere og tilpasse profiler, mappe taster og optage makroer.

Pris: 1490DKK

Tilgængelig: Nu

ASUS ROG Falchion RX Low Profile Gaming Keyboard

Connectivity USB 2.0

Bluetooth 5.1

2.4 GHz RF

Key switches ROG RX Low-profile Switches
Keycap material ABS
Layout 65% (68 / 69 key)
Backlighting Per-key RGB LEDs

RGB-lit logo

Multifunction touch panel Controls volume, media, brightness, and preset commands
Anti-ghosting N-key rollover
Polling rate 1000 Hz
Macro keys All keys are programmable except for FnCaps LockWindows, and left Alt
Macro recording On-the-fly recording support
Cable Braided fiber, USB Type-C to Type-A
Supported OS Windows 11 (Compatible with MacOS keyboard layout)
Onboard memory Five customizable profiles and one default
Software Armoury Crate
Basic hotkeys Profile switch: Fn A / S / D / F / G / H
Size 306 x 110 x 26.5 mm
Weight 595 grams (w/o cover)
Package contents ROG Falchion RX Low Profile keyboard

Protective cover

USB extender

USB cable

ROG sticker

Quick start guide

Warranty booklet

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>