Veeam lancerer sikker cloud storage med Veeam Data Cloud Vault
Hjem SIKKERHED Veeam lancerer sikker cloud storage med Veeam Data Cloud Vault

Veeam lancerer sikker cloud storage med Veeam Data Cloud Vault

Af Redaktionen

Veeam’s nye sikre cloud storage-løsning, bygget på Microsoft Azure og integreret i Veeam Backup & Replication, giver kunder og partnere  en skalerbar cloud storage-løsning bygget på principperne om zero trust data resilience, til en forudsigelig og gennemsigtig pris.

Veeam Software, der er førende inden for databeskyttelse og ransomware-gendannelse, introducerer i dag Veeam Data Cloud Vault, en cloud-baseret storage service, der gør det muligt for brugere at opbevare backup-data sikkert off-site i et krypteret format, hvilket giver ekstra lag af beskyttelse afkritisk information.

Løsningen, som blev demonstreret live for første gang på VeeamON 2024,  er en ny Storage-as-a-Service (STaaS) løsning tilpasset zero trust principper , som organisationer kan bruge til at opbevare, administrere og få adgang til data uden at skulle designe, implementere og administrere cloud eller fysisk storage infrastruktur.

“85 procent af organisationer, der blev ramt af et cyberangreb sidste år, bruger nu cloud storage, der tilbyder immutability, ifølge Veeam Ransomware Trends Report 2024,” siger Anand Eswaran, CEO hos Veeam. “At opbevare en backup af dine data offsite er en essentiel del af enhver backup strategi og er kritisk for hurtig recovery fra et nedbrud eller et cyberangreb. Det nye Veeam Data Cloud Vault opfylder denne efterspørgsel fra virksomheder ved at levere et ekstra niveau af databeskyttelse, cyber resilience, overholdelse af compliance, hurtigere recovery og beskyttelse mod insider-trusler. Disse faktorer bidrager samlet set til at styrke den overordnede sikkerhed for organisationer uden at sprænge budgettet.”

Veeam Vault leverer en præ-konfigureret og fuldt administreret cloud storage løsning på Azure, der eliminerer kundernes problemer ved sikkert at designe infrastruktur og uforudsigelige cloud omkostningsmodeller – nøgleudfordringer for både større og mindre virksomheder og organisationer. I stedet for at administrere deres egen cloud eller fysiske storage infrastruktur, kan organisationer straks udnytte Veeam Vault til at opbevare, administrere og få adgang til deres data i en forudsigeligt prissat abonnementsmodel. Brugere kan få adgang til tjenesten gennem Veeam’s software interface, administrere deres storage-behov og nemt skalere storage behov, efterhånden som deres behov udvikler sig over tid. Brugere drager også fordel af pålideligheden og disaster recovery kapaciteterne, der tilbydes af cloud storage udbyderen.

Veeam Vault er særligt bygget til at styrke Veeam Data Platform-brugere med den sikre cloud storage, der er nødvendig for backups. Uanset om de ønsker at skrive Veeam Data Platform backups direkte til Veeam Vault eller supplere on-premises storage som en del af en 3-2-1-1-0 backup strategi med kopiering og/eller tiering, er Veeam Vault:

·        Sikker: Beskyt data på Zero Trust storage, der er krypteret.

·        Nem: Få adgang til og brug on-demand, fuldt administreret Azure storage uden konfigurations-, administrations- eller integrationskompleksiteter.

·        Forudsigelig: Eliminer ubehagelige overraskelser med en fast pris per TB, der opfylder en organisations behov i dag og i morgen – inklusiv API-kald, restore og udtrækningsomkostninger.

“Absolut databeskyttelse med sikret dataintegritet er grundlæggende for gendannelse fra især cyberangreb,” siger Phil Goodwin, research vice president, IDC. “Opbevaring af data offsite i en krypteret vault kan give denne databeskyttelse og integritetssikkerhed. Veeam Data Cloud Vault forbedrer Veeam’s cyber recovery kapaciteter ved brug af Storage as-a-service (STaaS). Baseret på zero trust-principper kan Veeam Vault give kunderne en cloud vaulting løsning indpakket i Veeam services.”

Efterhånden som efterspørgslen efter Veeam Vault stiger, vil Veeam fortsætte med at levere nye kapaciteter i løbet af 2024. Disse kapaciteter vil hjælpe organisationer med at:

Veeam lancerer sikker cloud storage med Veeam Data Cloud Vault

Anand Eswaran, CEO hos Veeam

·        Optimere omkostninger yderligere med tilføjelse af object storage niveauer, især for ældre og/eller sekundære backups, hvor langsommere gendannelsesydeevne er en acceptabel afvejning for lavere omkostninger ved langtidsopbevaring.

·        Drive større effektivitet ved centralt at administrere og overvåge alle aspekter af Veeam Vault gennem tættere integration med den enkle UI af Veeam Data Platform.

Ny Veeam Data Cloud Vault er tilgængelig nu via Azure Marketplace for en enkelt afgift per TB/måned baseret på region. For mere information, besøg www.veeam.com.

VeeamON 2024
Veeam Data Cloud Vault bliver fremvist på det 10. årlige VeeamON, der finder sted 3. – 5. juni 2024 på Diplomat Resort i Fort Lauderdale, Florida og online. VeeamON 2024 Diamond sponsorer inkluderer ExaGrid, Hewlett Packard Enterprise, Lenovo og Microsoft; Platinum sponsorer Backblaze, Hitachi, Pure Storage, Scality og Wasabi; og mange andre. Registrer dig nu for at deltage i VeeamON 2024 virtuelt gratis.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>