Veeam øger forspringet som markedsførende
Hjem TEKNIK Veeam øger forspringet som markedsførende

Veeam øger forspringet som markedsførende

Af Redaktionen

Veeam øger forspringet som markedsførende, og er den hurtigst voksende af de fem største leverandører inden for data-replikerings og -backup softwareglobalt i andet halvår af 2023

Veeam Software rangeres som den førende globale udbyder af International Data Corporation (IDC) i deres seneste halvårlige software-tracker for andet halvår af 2023 inden for data-replikering og -beskyttelse.

Trackeren viser, at Veeam, med en årlig vækstrate (ikke justeret for valutakursændringer) på 15,9%, voksede hurtigere end de andre top fem leverandører og det samlede markedsgennemsnit i andet halvår af 2023. Ifølge trackeren voksede Veeams indtægter med 16,7% i forhold til første halvdel af 2023.

Veeam øger forspringet som markedsførende“Veeams succes bygger på vores innovationskraft, som giver vores kunder friheden til øjeblikkeligt, sikkert og med minimal eller ingen nedetid at sikkerhedskopiere, beskytte og gendanne deres data, uanset årsag – fra ransomwareangreb til naturkatastrofer. Det er afgørende for enhver organisation”, siger Anand Eswaran, administrerende direktør hos Veeam. “Vi har netop overskredet 1,5 milliarder dollars i årlig tilbagevendende indtægt (ARR) i regnskabsåret 2023, og denne markante præstation er et resultat af vores kunders tillid til vores sikre løsninger inden for gendannelse efter ransomware på tværs af alle miljøer (fysisk, virtuelt, hybrid, cloud) og alle applikationer (on-premises, SaaS).”

“I en tid, hvor cyberangreb er allestedsnærværende, skal enhver organisation beskytte deres værdifulde forretningsdata med uforanderlige sikkerhedskopier, og hvis det værst tænkelige sker, skal de kunne gendanne data hurtigt. Sådan giver Veeam vores kunder ro i sindet. Jeg takker vores 450.000 kunder og vores utrolige partnere for deres støtte og tillid, som har muliggjort, at vi fortsat kan lede markedet.”

Veeam lancerede for nylig Veeam Data Cloud, som giver den tillid og pålidelighed, man får fra branchens førende platform for sikkerhedskopiering og gendannelse efter ransomware med enkel og tilgængelig cloud-service. Microsoft og Veeam har desuden meddelt et udvidet strategisk samarbejde for at skabe AI-innovation og samarbejde om salg af Veeam Data Cloud.

I andet halvår af 2023  lancerede Veeam en opdatering af Veeam Data Platform 23H2, herunder Veeam Backup & Replication v12.1 samt Veeam ONE v12.1 og Veeam Recovery Orchestrator v7. Med fokus på radikal robusthed inkluderer den lancering hundredvis af nye funktioner og forbedringer, der ikke kun beskytter virksomheders mest kritiske data, men også muliggør dem at komme hurtigt og sikkert tilbage fra ransomware og cyberangreb.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>