Ny software løfter datacentres bæredygtighedsrapportering
Hjem SCHNEIDER ELECTRIC Ny software løfter datacentres bæredygtighedsrapportering

Ny software løfter datacentres bæredygtighedsrapportering

Af Redaktionen

Den globale energioptimeringsspecialist Schneider Electric gør det nu nemmere for datacentre at leve op til de nye, strengere krav til bæredygtighedsrapportering gennem nye funktioner i virksomhedens software til datacenter infrastructure management.

Behovet for adgang til realtidsdata bliver stadig større i takt med, at nye miljøreguleringer skærper kravene til virksomheders bæredygtighedsrapportering.

Den globale energioptimeringsspecialist Schneider Electric imødekommer nu den stigende efterspørgsel på skarpere rapporteringsværktøjer med en række omfattende opdateringer og tilføjelser til virksomhedens EcoStruxure IT-software, der hjælper datacentre med at overvåge og optimere infrastrukturen.

Med afsæt i historiske data og trendanalyser gør de nye rapporteringsfunktioner det muligt for datacenteroperatører at måle og rapportere på forbrug og performance. Dataene kombineres med kunstig intelligens og realtidsovervågning, der omsætter de komplekse datasæt til handlingsorienterede indsigter og frigør værdifuld tid, der før blev brugt på manuelt arbejde.

Fremover kræver det kun et enkelt klik at downloade og rapportere data i EcoStruxure IT, og dermed bliver det langt lettere for virksomheder at omstille sig til kommende krav til bæredygtighedsrapportering såsom det reviderede European Energy Efficiency Directive (EED), der træder i kraft i maj 2024 med første obligatoriske rapportering i september 2024.

De nye funktioner har været tre år undervejs og er et resultat af store investeringer i grøn it, grundige test og udvikling hos Schneider Electric:

Ny software løfter datacentres bæredygtighedsrapportering”Bæredygtighed er en rejse uden endemål, der kræver konstant nysgerrighed og selvrefleksion. De seneste tre år har vi investeret betydeligt i at udvikle nye softwarefunktioner, der gør det hurtigere og enklere for vores kunder at indrette en sikker, robust og bæredygtig it-infrastruktur. Og vi har – vanen tro – naturligvis også testet og implementeret de nye rapporteringsfunktioner i vores egen organisation med rigtig gode resultater,” siger Kevin Brown, Senior Vice President, EcoStruxure IT, Schneider Electric.

De nye rapporteringsfunktioner i EcoStruxure IT er tilgængelige for alle brugere fra april 2024. Læs mere her.

 Dansk Datacenter-konference 2024

Schneider Electric er stolt hovedsponsor af Dansk Datacenter-konference og deltager aktivt i den årlige begivenhed den 30. april, hvor virksomheden også for første gang sponsorerer DDCI Awards i kategorien ‘Operations Team of the Year’. Som en del af Schneider Electrics engagement vil deres keynote holde oplæg om “The AI Disruption: Challenges and guidance for data center design”.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>