Veeam styrker datasikkerhed med ny Zero Trust-model
Hjem SIKKERHED Veeam styrker datasikkerhed med ny Zero Trust-model

Veeam styrker datasikkerhed med ny Zero Trust-model

Af Redaktionen

Veeam, der er førende inden for databeskyttelse og ransomware recovery, lancerer nu Zero Trust Data Resilience (ZTDR) i partnerskab med Numberline Security.

Modellen skal reducere risikoen for dataangreb og styrke virksomheders overordnede modstandsdygtighed. 

I modsætning til andre sikkerhedsmodeller, der typisk overser truslen mod systemerne til backup og gendannelse, adresserer ZTDR specifikt denne svaghed hos mange virksomheder og beskytter backup-data mod ransomware-angreb.

Backups er meget mere udsat, end mange tror
Ifølge Veeams Data Protection Trends Report fra 2023 er 93% af alle ransomware-angreb rettet mod backup-lagringen.

Jason Garbis, stifter af Numberline Security, siger:

Veeam styrker datasikkerhed med ny Zero Trust-model“Backup-infrastrukturen udgør en stor sikkerhedsrisiko, da den har adgang til produktionssystemer både lokalt og i clouden. Vores mål med ZTDR er at hjælpe organisationer med at lukke dette sikkerhedshul og opnå større modstandsdygtighed over for cyberangreb,”

Danny Allan, CTO hos Veeam, siger:

“Den seneste Veeam-undersøgelse viser, at 75% af ransomware-angreb på virksomheders backup lykkes. Zero Trust Data Resilience er et best practice-redskab for at opnå højere datasikkerhed og mindre nedetid, som er afgørende for at holde virksomheden kørende.”

Analytiker: “Zero Trust er en nøglestrategi”

Christophe Bertrand, Practice Director hos Enterprise Strategy Group (ESG) bakker op:

“For at bekæmpe eskalerende cybertrusler som ransomware er der et presserende behov for at forene og styrke it- og sikkerhedseffektivitet, der udnytter frameworks som som Zero Trust. Vores seneste markedsundersøgelse af ransomware viste, at 86% mener, at Zero Trust er en nøglestrategi for beskyttelse mod ransomware. Zero Trust Data Resilience adresserer behovene for en mere robust sikkerhedsposition gennem hurtigere og sikrere gendannelse.”

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>