Visa introducerer “Cashback i partnerskab med Visa”
Hjem FINANSIEL Visa introducerer “Cashback i partnerskab med Visa”

Visa introducerer “Cashback i partnerskab med Visa”

Af Redaktionen

Visa, der er globalt førende inden for digitale betalinger, lancerer i dag programmet ”Cashback i partnerskab med Visa” – drevet af Loyalty Key.

Det sker for at give kortholdere mulighed for at få penge tilbage i forbindelse med deres indkøb.

Cashback vil redefinere den måde, hvorpå danske forbrugere oplever fordelene ved at bruge Visa-kort.

Visa- og Visa/Dankort-brugere kan nemt og sikkert tilmelde sig Cashback og automatisk få penge tilbage, når de handler hos mere end 1500 partnere i hele Danmark.

Med Cashback kan brugerne af Visa få penge tilbage ved en bred vifte af køb, herunder restaurantbesøg, shopping, rejser og meget mere. Cashback har til formål at belønne kunderne for deres loyalitet og forbrugsvaner og tilbyder en enkel og gennemsigtig måde at få penge tilbage på, samtidig med at man har gavn af den bekvemmelighed og sikkerhed, der er forbundet med at bruge sit Visa-kort.

Tre trin til at blive belønnet: Registrer, shop og optjen cashback

For at brugerne kan begynde at optjene cashback, skal de downloade Cashbackmedvisa.dk-appen i App Store eller Google Play og registrere deres Visa-kort – eller gå til www.cashbackmedvisa.dk for at registrere det. Når brugerne har registreret deres Visa-kort, optjener de cashback, hver gang de handler hos de deltagende partnere i hele Danmark.

Cashback kan optjenes ved brug af Visa Debit, Visa Credit og Visa/Dankort. Betalinger med Visa Debit og Visa Credit aktiverer cashback-belønninger, uanset hvilken betalingsmetode der bruges, mens Visa/Dankort-brugere kan optjene cashback med Visa-delen af kortet. Så snart man som kortholder har optjent 100 kr., kan man sætte pengene ind på sin bankkonto.

Lås op for rejsemuligheder

Programmet tilbyder også bookingportalen “Rejser”, hvor kortholdere kan tjene op til 40 % i cashback på hotelbookinger i hele verden. Ud over at optjene cashback kan brugerne forvente konkurrencedygtige hotelpriser, der matcher andre førende hotelbookingplatforme.

Visa introducerer “Cashback i partnerskab med Visa”“Visa har været på forkant inden for betalingsløsninger siden grundlæggelsen i 1950’’erne, og vi tænker konstant på de næste store innovative tiltag, og hvordan vi sikrer, at de er tilgængelige for alle. Vi er begejstrede for at introducere ”Cashback i partnerskab med Visa”, da det er et udtryk for vores forpligtelse til at tilføre vores værdsatte kunder noget exceptionel værdi. Ved at tilbyde et enkelt og gennemsigtigt cashback-program sigter vi mod at forbedre den samlede oplevelse ved at bruge Visa-kort og mod at give vores kunder en ekstra fordel,” siger Bente Josefsen, Visa Group Country Manager for Danmark, Norge og Island.”

”Cashback i partnerskab med Visa” er tilgængelig for alle danske Visa-brugere fra den 1. februar. Få mere information om Cashback og hvordan man tilmelder sig på Cashbackmedvisa.dk.

Fordelene for forretninger

Cashback er ligeledes værdifuld for deltagende forretninger, idet programmet tilbyder målrettede marketingindsatser, der henvender sig til både nye og loyale kunder. Derudover får forretningerne adgang til et personligt dashboard med dataindsigt i deres kunders købsadfærd. Deltagelse i loyalitetsprogrammet øger også kendskabet til brandet, så forretningerne kan nå ud til et bredere publikum og opbygge stærkere kunderelationer. Forretninger kan få yderligere information om et muligt partnerskab i loyalitetsprogrammet her: cashbackmedvisa.dk/bliv-partner/.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>