Nye kraftfulde AI-PC’er fra HP kommer med hele 26 timers batterilevetid
Hjem NYE PRODUKTER Nye kraftfulde AI-PC’er fra HP kommer med hele 26 timers batterilevetid

Nye kraftfulde AI-PC’er fra HP kommer med hele 26 timers batterilevetid

Af Redaktionen

HP præsenterer de kraftigste og mest sikre ultra-mobile AI-PC’er nogensinde.

Med en imponerende batterilevetid og ekstrem ydeevne, sætter HP nye standarder for, hvad næste generation af AI-computing kan tilbyde inden for både arbejde og kreativitet.

HP Inc. afslører deres nyeste generation af AI-PC’er, HP OmniBook X AI PC og HP EliteBook Ultra AI PC, ved Microsofts AI vision event, der er designet til at ændre måden, vi arbejder på.

Vi er ikke længere begrænset til et skrivebord; vi arbejder derhjemme, fra kontoret, og alle steder derimellem. AI ændrer hurtigt alt, herunder forbrugerens og de professionelles forventninger til produktivitet og kreativitet. En nylig undersøgelse fra HP viser, at mere end halvdelen af teknologibrugere mener, at AI vil spare dem tid, og 72% af virksomhedsledere mener, at AI vil hjælpe medarbejderne med at fokusere på mere produktivt arbejde. Samtidig udgiver udviklere konstant nye AI-drevne softwareløsninger, der kræver næste generations AI-PC’er.

For at udnytte både fleksibelt arbejde og AI har HP derfor skabt en ny kategori af enheder, der er designet til både arbejde og kreativitet og imødekommer de stigende krav fra brugere og virksomheder. HP OmniBook X AI PC og HP EliteBook Ultra AI PC, HP’s første next-gen AI-pc’er, der er bygget fra bunden med den nyeste ARM-arkitektur for at udnytte de mest kraftfulde AI-teknologier.

Begge enheder er designet og konstrueret omkring Snapdragon X Elite-processoren, og dens dedikerede Neural Processing Unit (NPU) 6, der er i stand til at håndtere 45 billioner operationer per sekund (TOPS) for at køre sprogmodeller og generativ AI lokalt på enheden. Sammen med Copilot+ PC og dens transformerende funktioner, såsom Recall, øger disse pc’er kreativitet og produktivitet og giver en mere personlig og kraftfuld oplevelse.

Der kommer dagligt nye AI-apps, som udvider mulighederne for, hvad der kan opnås med de nyeste HP next-gen AI-pc’er:

 • Kommuniker og samarbejd mere effektivt med AI-værktøjer, der udnytter bevægelser, ansigtsudtryk, og stemmeinteraktion for at gøre det nemmere at interagere digitalt med andre.
 • Forbedre præsentationsevnerne på virtuelle møder med coaching og feedback i realtid, drevet af AI-teknologie
 • Skab og rediger fotos, lyd og video hurtigere end nogensinde med AI-aktiveret software, der gør professionelle funktioner nemme, selv for begyndere.

”I denne transformative æra med kunstig intelligens handler vores definition af en exceptionel enhed ikke længere om hastigheder og feeds – den måles på vores evne til at skabe og muliggøre meningsfulde oplevelser”, siger Alex Cho, President, Personal Sytems, HP Inc, og fortsætter:

”Vi står ved begyndelsen af et nyt årti med personlig databehandling, som vil omdefinere, hvad en personlig computer er. AI muliggør en fundamental mere personlig og kreativ oplevelse, som vi tror vil styrke folk i både deres personlige og professionelle liv”.

Skabt til at overvinde forhindringer

HP’s nyeste next-gen AI-pc’er åbner op for muligheder, der overgår traditionelle pc’er, og kører AI lokalt på enheden for maksimal ydeevne, effektivitet og privacy, med længere batterilevetid end nogensinde før. HP OmniBook X og HP EliteBook Ultra er designet til tech-savvy freelancere og ledere på farten med et slankt design og den perfekte synergi mellem AI-forbedret kraft og mobilitet.

 • Nye kraftfulde AI-PC’er fra HP kommer med hele 26 timers batterilevetidElegant og alsidig – Som verdens tyndeste next-gen AI-pc’er med 26 timers batterilevetid tager disse enheder produktivitet og kreativitet til nye højder med stil og mobilitet. Begge pc’er har HP’s nye AI Helix-logo, som afspejler HP’s AI-teknik, der leverer optimeret ydeevne og sikkerhed til AI.
 • Lynhurtig reaktionsevne– Med HP OmniBook X og HP Elitebook Ultra kan du opleve topydelse uden at gå på kompromis med bærbarhed.
 • Ansvarligt fremstillet– Begge enheder indeholder 50% genbrugsaluminium i dækslerne og 100% bæredygtigt fremstillede materialer til emballagen, sammen med EPEAT Climate+ Gold registrering og ENERGY STAR-certificering.
Optimeret til at drive AI-oplevelser

60% af freelancere bruger allerede AI-værktøjer i deres arbejde, og 70% af udviklere tilføjer AI til eksisterende applikationer, og derfor har HP udviklet HP OmniBook X og HP EliteBook Ultra til at drage fordel af de nyeste funktioner og software oplevelser, herunder:

 • Samarbejd autentisk – Når arbejdet kræver samarbejde både personligt og virtuelt, er avancerde konferenceværktøjer afgørende. Den nye Poly Camera Pro bruger NPU’en til at drive AI-forbedringer som Spotlight, Background Blur & Replace, Auto framing og meget mere, så CPU’en kan opretholde ydeevnen mere effektivt og samtidig bevare batterilevetiden.
 • Udforsk og optimer – HP AI Companion er først tilgængelig på next-gen AI-pc’er og bruger AI til at optimere enheden til større produktivitet, samtidig med at AI-værktøjer bringes lokalt til enheden.
 • Beskyttet arbejde – I takt med at AI udvikler sig, er pålidelige sikkerhedsforanstaltninger afgørende for AI-pc’er. Kommercielle brugere kan trygt udføre deres arbejde hvor som helt på HP Elitebook Ultra med Wolf Pro Security Next Gen Antivirus (NGAV), som udnytter kraften i maskinlæring til at forsvare sig mod trusler, nye og gamle. Som en Microsoft Secured-Core-pc er enheden designet til at beskytte pc’en helt nede på firmwareniveau med hardwaresikkerhedsfunktioner, der beskytter brugeroplysninger og andet kritisk data.
Pris & tilgængelighed
 • HP OmniBook X AI PC vil blive tilgængelig i løbet af juni til en startpris på 11.999 DKK.
 • HP EliteBook Ultra AI PC vil være tilgængelig i løbet af juli til en startpris på 12.445 DKK.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>